«از لوطی‌های چاله سیلابی تا...» منتظر حمایت مالی

مهر نوشت: اعظم بروجردی قصد دارد در صورت حمایت مالی، نمایش «از لوطی‌های چاله سیلابی تا...» را در تماشاخانه سرو روی صحنه ببرد.

اعظم بروجردی نویسنده و کارگردان تئاتر درباره جدیدترین فعالیت خود در زمینه کارگردانی گفت: «نمایشنامه‌ای را به مناسبت چهلین سال پیروزی انقلاب اسلامی نوشته‌ام. عنوان این نمایش «از لوطی‌های چاله سیلابی تا...» است و قصد دارم آن را روی صحنه ببرم.»

او ادامه داد: «برای تولید و اجرای این نمایش با آقایان نصیربیگی رئیس بسیج هنرمندان و محسن سلیمانی مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس نیز در این باره مذاکراتی داشتیم که آن‌ها نیز موافق اجرای این اثر هستند.»

بروجردی تأکید کرد: «این نمایش دارای ۷ بازیگر است و فضا و شکل و شمایل داشی‌های قدیم را دارد. برای تولید این نمایش قول هایی به لحاظ بودجه و تأمین مالی داده شده و من منتظرم تا بودجه تولید این نمایش را دریافت کنم.»

این کارگردان تئاتر در پایان سخنان خود اظهار کرد: «اگر بودجه تولید «از لوطی‌های چاله سیلابی تا...» تأمین شود، این نمایش را سال جاری در تماشاخانه سرو که سالن خوبی است، روی صحنه خواهم برد.»

۲۴۱۲۴۴

کد خبر 825346

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین