۰ نفر
۲۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹
پرتاب دومین ماهواره مخابراتی قطر

ایسنا نوشت: قطر توانست با استفاده از موشک "فالکون ۹" شرکت اسپیس ایکس دومین ماهواره مخابراتی خود را به مدار زمین بفرستد.

شرکت "اسپیس‌ایکس" برای قطر یک ماهواره مخابراتی به فضا ارسال کرد. این ماهواره مخابراتی قطر که "سهیل ۲" نام دارد با استفاده از موشک "فالکون ۹"( Falcon 9) به فضا فرستاده شد. پرتاب این موشک از پایگاه فضایی "جان‌اف‌کندی" در کیپ کارناوال ایالت فلوریدا آمریکا صورت گرفت. حدود ۱۷ هزار نفر در پایگاه فضایی "جان اف کندی" مشغول به کارند.

 پیش از این نیز قطر ماهواره "سهیل ۱" را با استفاده از شرکت ماهواره‌ای "یوتل‌ست" فرانسه به فضا فرستاده بود. ساخت ماهواره "سهیل ۲" توسط شرکت ژاپنی " میتسوبیشی الکتریک" انجام شده است. ماهواره "سهیل ۲" در تکمیل "سهیل ۱" ساخته شده و به ادعای قطری‌ها فناوری‌های پیشرفته روز در ساخت آن به کار گرفته شده است.

موشک "فالکون ۹" که ساخت شرکت "اسپیس ایکس" است، برای بردن محموله به مدار زمین طراحی و ساخته شده و بلندای آن به ۶۷ متر می رسد.

5656

کد خبر 825356

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین