رکورد رویایی کتاب میشل اوباما/ ۲ میلیون نسخه فروش در ۱۵ روز

کتاب خاطرات میشل اوباما فقط ۱۵ روز پس از انتشار عنوان پرفروش‌ترین کتاب سال در آمریکای شمالی را از آن خود کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کتاب «میشل اوباما شدن» در ۱۵ روز نخست عرضه به بازار کتاب آمریکا بیش از ۲ میلیون نسخه فروش داشت و عنوان پرفروش‌ترین کتاب سال را از آن خود کرد.

انتشارات «پنگوئن» جمعه ۹ آذر این آمار را منتشر کرده است. ناشر کتاب علاوه بر این اعلام کرد که این کتاب در چند کشور دیگر از جمله استرالیا، انگلستان، فرانسه، آلمان، کره‌جنوبی و آفریقای جنوبی در صدر پرفروش‌ها است.

به باور کارشناسان آنچه باعث فروش فوق‌العاده کتاب شد، شهرت به سزای نویسنده آن و کنجکاوی مردم برای دانستن جزئیات زندگی او و همسرش باراک اوباما است.

در این کتاب علاوه بر نکاتی جالب از زندگی خصوصی رییس‌جمهور و بانوی نخست پیشین آمریکا، انتقاداتی از دونالد ترامپ رییس‌جمهور فعلی آمریکا نیز به چشم می‌خورد.

منبع: بی‌بی‌سی / ۱ دسامبر

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 829217

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین