­خیزش توئیتری شاهزاده سعودی برای سرنگونی محمد بن سلمان

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: شاهزاده سعودی جدا شده از خاندان حاکم عربستان در توئیتر خواستار حمایت از سرنگونی محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور شد.

خالد بن فرحان، شاهزاده سعودی در صفحه شخصی خود در توئیتر خواستار حمایت از سرنگونی محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان شد.

این شاهزاده سعودی جدا شده از خاندان آل سعود و مقیم کشور آلمان در این توئیت نوشت: از همه آنانی که به وطن، دین و هویت عربی خود تعصب و غیرت دارند می‌خواهم با ما در کمپین امت حرمین شریفین جهت براندازی خائن خونریز، محمد بن سلمان، همراه شوند.

وی تاکید کرد: با ما جهت بازپس‌گیری حقوق کامل، آزادی زندانیان، پایان دادن به ظلم، قهر، استبداد، فساد، فقر، بیکاری، بحران مسکن و بسیاری از مشکلات دیگر که بن سلمان به وجود آورده است همراه شوید.

2323

کد خبر 829359

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • من IR ۱۹:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۰
    0 0
    خداییش بن سلمان ناجور در جی بیست ضایع شد. اصلا نمی خواستم که برای یک لحظه هم جای او و اینقدر منفور باشم.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین