۰ نفر
۱۹ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۴

دادگاه یک زن چینی را به اتهام بریدن سر مادرش و پرتاب وی از طبقه یازدهم آپارتمان محل سکونتش به پایین، به حبس ابد محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، پلیس هنگ کنگ از قول اورژانس این شهر اعلام کرد که این زن جوان پس از درگیری با مادرش که 80 سال سن داشت، او را از طبقه یازدهم آپارتمان به پایین پرتاب کرد.

همچنین این زن پیش از پرتاب مادرش، او را به شدت مورد ضرب و شتم قرار داده و سر پیرزن بیچاره را با ساطور قطع کرده بود.

به گزارش خبرگزاری شین هوا، پلیس هنگ کنگ همچنین گزارش داد که لحظاتی پس از اعلام وضعیت و اعزام نیرو، ماموران با آپارتمان شعله‌ور این زن مواجه شدند.

با این حال، ماموران پلیس و نیروهای امنیتی در جست‌وجوهای ویژه خود، دختر این پیر زن را در حالی که در خیابان‌های اطراف در حال پرسه زدن بودند، دستگیر کردند.

انگیزه و علت وقوع این قتل خانوادگی هنوز مشخص نشده است، اما پلیس احتمال می‌دهد این زن 30 ساله دچار بیماری روانی اشت.

به گزارش ایسنا، ماه گذشته نیز پلیس یک پسر نوجوان 15 ساله را به اتهام قتل مادر و خواهرش در آپارتمان محل مسکونیشان با استفاده از چاقو دستگیر کرد.

در مه سال جاری میلادی هم یک مرد 42 ساله با سابقه بیماری روانی، به همسایه‌های خود حمله‌ور شد که طی آن دو نفر کشته و سه نفر دیگر هم مجروح شدند.

بر اساس اعلام پلیس چین، حمله با چاقو یکی از موارد عادی در بروز خشونت‌های خانگی است.

کد خبر 83105

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین