۰ نفر
۳۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۴:۰۳

«جذب حداکثری خیلی مهم است، تاجایی که می شود». این جمله بخشی از خطبه های نماز جمعه روز گذشته تهران است که با تاسی از فرمایشات مقام معظم رهبری از زبان حجت الاسلام صدیقی بیان شد.

یاسرفاتحی- پنجمین امام جمعه موقت تهران که سال گذشته در همین روزها- ششم شهریور هشتاد و هشت- مردم تهران برای نخستین بار نماز خود را به امامت وی اقامه کردند، همواره سعی دارد وجه معلم اخلاقی خود را حفظ کند. چرا که وی پیش از اینکه «رییس دادگاه انتظامی قضات»،«امام جمعه مسجد جامع ازگل»،«رییس مدرسه علمیه» و بالاخره «امام جمعه موقت تهران»باشد، استاد اخلاق است. روز گذشته نیز همگان بر این مسئله در خطبه های وی صحه گذاشتند. وی در خطبه هایی که از تریبون نماز جمعه تهران ایراد کرد با بیان اینکه «در ماه مبارک رمضان خدا دل ها را به یکدیگر متحد می کند» تصریح کرد: کمک کنیم رمیده‌ها را برگردانیم، سراغ آن‌ها که با ما نبودند برویم ببینیم مشکل و دردشان کجاست.

صدیقی که روز گذشته دومین نماز جمعه تهران در ماه مبارک رمضان را اقامه کرد در ادامه خطبه های خود به «سیاسیونی» اشاره کرد که « بیخود خود را از مردم و پرچم وحدت جدا کردند» و تاکید کرد که به آن ها بگوییم «شما ضرر کردید»؛ چرا که «آمریکا برای آن ها بهتر از جمهوری اسلامی نیست».

خطیب اخلاق گرای تهران با تاکید بر «جذب حداکثری» و «حل مشکلات توسط کارگروه هایی» خطاب به این «سیاسیون»گفت: «بیایید ملت شما را قبول می‌کند و سعه‌ صدر نظام هم زیاد است».

کد خبر 85899

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین