مهر نوشت:
مدیرکل دفتر چاپ و توزیع کتاب درسی وزارت آموزش و پرورش از توزیع یکهزار و 130 عنوان کتاب درسی با شمارگان 135 میلیون جلد از هفته اول شهریور ماه در کتابفروشیها خبر داد.
سید احمد حسینی با اعلام این خبر افزود: توزیع کتابهای درسی دوره راهنمایی و متوسطه در استانها از هفته اول شهریور ماه در چهار هزار و 200 کتابفروشی و در تهران از بیستم شهریور ماه در یکهزار و 200 فروشگاه کتاب آغاز می شود.
مدیرکل دفتر چاپ و توزیع کتابهای درسی آموزش و پرورش با بیان اینکه کتابهای درسی براساس آمار دانش آموزان که از سوی استانها ابلاغ شده، چاپ شده افزود: قیمت کتابها براساس پشت جلد است و کتابفروشی ها موظف هستند که پوستر قیمت تمام شده کتابهای درسی را در انظار عمومی نصب کنند.
وی ادامه داد: فروش اجباری لوازم التحریر و نوشت افزارهای جانبی همراه با کتابهای درسی ممنوع است و اگر مردم این تخلف را مشاهده کردند به شماره 88827778 تماس گرفته و اطلاع دهند تا با فروشندگان متخلف برخورد شود.
حسینی درباره قیمت کتابهای درسی در سال تحصیلی جدید نیز گفت: نرخها براساس دستمزد کارگر و قیمت کاغذ افزایش اندکی داشته است. حسینی با اشاره به توزیع کتابهای دوره ابتدایی گفت: کتابهای مقطع ابتدایی نیز از هشتم شهریور در سایر استانها و از پانزدهم شهریور در تهران در اختیار مدیران مدارس قرار می گیرد.
مدیرکل دفتر چاپ و توزیع کتابهای درسی ادامه داد: کتابهای فنی و حرفه ای نیز از بیست و پنج شهریور ماه در اختیار هنرستانها و واحدهای آموزشی مربوط قرار می گیرد.
وی از توزیع سه جزء قرآن کریم به همراه لوح فشرده برای دانش آموزان دوره راهنمایی خبر داد و گفت: برای دانش آموزان پایه اول جزء اول، پایه دوم جزء دوم و پایه سوم جزء سوم تدوین و چاپ شده که دانش آموزان این سه مقطع باید این کتاب را به همراه لوح فشرده که شامل تلاوت و ترتیل است زمان تحویل کتابهای درسی شان خریداری کنند.
حسینی درباره تغییرات کتابهای درسی برای سال تحصیلی جدید گفت: تمامی کتابهای بخوانیم و بنویسیم دوره ابتدایی از لحاظ تصویر سازی و جلد و بعضا محتوا تغییر داشته اند و کتابهای فارسی اول راهنمایی، تاریخ اول و سوم راهنمایی، حسابان سال سوم ریاضی و فیزیک، قرآن چهارم ابتدایی نیز تغییرات بسیاری در چاپ و محتوا کرده اند.
مدیرکل دفتر چاپ و توزیع کتابهای درسی افزود: در راستای کمک به صنعت داخلی، کتابهای درسی امسال از کاغذ ایرانی تولید شده در کارخانه کاغذ و چوب مازنداران تولید شده اند.
وی با بیان اینکه در طول سال تحصیلی تمام کتابهای درسی به جزء کتابهای دوره فنی و حرفه ای و کار و دانش در کتابفروشیهای وابسته انتشارات مدرسه عرضه می شود، گفت: همچنین تک فروشی کتابها از هفدهم مهرماه در سایر کتابفروشی ها آغاز می شود.
نظر شما