به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، این اقدام سئول در شرایطی صورت میگیرد که آمریکا در حال ترغیب همپیمانان خود برای پیوستن به تحریمها و اعمال فشارها علیه ایران است.
بر اساس این گزارش، "چون یونگ وو " معاون وزیر امور خارجه کره جنوبی و دیگر مقامات دولتی کره در نظر دارند از 2 تا 5 شهریورماه از آمریکا دیدار کنند.
وزارت خارجه کره جنوبی در بیانیهای اعلام کرد: "چون " در نظر دارد با مقامات آمریکایی در خصوص جزئیات تحریمهای اقتصادی شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران دیدار و گفتوگو کند.
بر اساس این گزارش، هیأتی از وزارت امور مالی کره جنوبی و سرویس نظارت و سرپرستی مالی کره جنوبی نیز قرار است در این سفر "چون " را همراهی کنند.
"کیم یانگ سان " سخنگوی وزارت امور خارجه سئول به خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: "چون " در نظر دارد با "رابرت اینهورن " مشاوره ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور مربوط به عدم تکثیر و کنترل تسلیحات و دیگر مقامات مالی آمریکا دیدار و گفتوگو کند.
وی ادامه داد که مقامات سئول و واشنگتن در نظر دارند در خصوص تحریمهای احتمالی بر شاخه بانک ملت ایران در سئول تصمیمگیری کنند.
خاطرنشان می شود روز گذشته نیز هیاتی از ترکیه راهی آمریکا شد تا در خصوص این تحریمها با مقامات کاخ سفید مذاکره کنند.
نظر شما