وی افزود: در حال حاضر رطب درجه یک در میادین اصلی شهر با نرخ 2 هزار و 500 تومان، رطب درجه دو، 2 هزار و 200 تومان و خرمای دشتستان یک هزار و دویست تومان توزیع میشود.
اصغر فغفوری در گفتگو با شبکه اطلاعرسانی بازرگانی ایران (شابا)، ضمن اعلام این خبر، افزود: براساس توافق های صورت گرفته با تولید کنندگان، خرمای تولیدی کشور در نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا به فروش می رسد و مشکلی از این بابت وجود ندارد. ضمن اینکه انجمن خرما نیز همکاری خوبی با وزارت بازرگانی در توزیع خرما در مراکز عرضه مستقیم، جشنوارهها و نمایشگاهها داشته و این محصول با ۱۵ تا ۲۰ درصد زیرقیمت و به میزان کافی عرضه میشود.
وی از کاهش قیمت خرما در ماه مبارک رمضان نسبت به ماههای گذشته خبر داد و اظهار داشت: در ابتدای طرح عرضه مستقیم خرما در میادین اصلی شهر و نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا قیمت این محصول نسبت به هفتههای گذشته در حدود 5/8 درصد کاهش داشته است.
فغفوری با اشاره به کاهش قیمت خرما در این ایام، ادامه داد: در حال حاضر رطب درجه یک در میادین اصلی شهر با نرخ 2 هزار و 500 تومان، رطب درجه دو 2200 و خرمای دشتسان یک هزار و دویست تومان توزیع میشود.
وی متوسط قیمت خرما در کشور 3 هزار و 200 اعلام کرد و افزود: با توجه به هماهنگیهایی که با روسای بازرگانی استانها، چنانچه قیمت خرما در یکی از استانها افزایش یابد به سرعت ذخایر خرمای استانها در اختیار آنها قرار گرفته تا بازار این محصول در ایام ماه مبارک رمضان کاملاً در ثبات باشد.
معاون مدیر کل دفتر برنامه ریزی تامین، توزیع و تنظیم بازار با یادآوری این مطلب که به دلیل همزمان نبودن ماه مبارک رمضان با زمان به بار نشستن خرما که پایان تابستان است، خرمای ماه مبارک رمضان از محل ذخیره تامین می شود، افزود: میزان ذخیره خرمای کشور حدود 100 هزار تن بود که این میزان در کل مناطق کشور توزیع شده است .
وی با بیان این مطلب که زمان برداشت خرما در بیشتر شهرستانهای کشور از نیمه دوم شهریورماه آغاز میشود، ادامه داد: البته بخشی از محصول استان سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر برداشت و هماکنون نیز در حال توزیع در بازار است.
این مقام مسوول میزان تولید امسال را مناسب دانست و ادامه داد: پیشبینی میشود میزان برداشت خرما در سال جاری همانند سال گذشته باشد بنابراین مشکلی در رابطه با کمبود این محصول در کشور مشاهده نمیشود.
نظر شما