مدیر غرفه مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی(نور) از ارایه 27 عنوان نرم‌افزار در حوزه‌های علوم اسلامی و انسانی در نمایشگاه قرآن خبر داد و گفت: این نرم‌افزارهای قرآنی با 50درصد تخفیف در اختیار بازدید کنندگان قرار می‌گیرند.

سید مرتضی سجادی نژاد، مدیر غرفه مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی(نور) به ایبنا گفت: مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی(نور) از سال 68 با تولید نرم‌افزارهای علوم اسلامی آغاز به کار کرد. این مرکز تاکنون توانسته بیش از صد عنوان نرم‌افزار تخصصی را تولید کند که از این صد عنوان، بیست ‌و هفت عنوان آن به حوزه‌های علوم اسلامی و انسانی اختصاص دارند.
 
مدیر غرفه نور افزود: علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه  این نرم‌افزارها به غرفه نور در طبقه همکف نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم مراجعه و آنها را با 50 درصد تخفیف تهیه کنند.
 
سجادی نژاد از جمله نرم‌افزار‌های عرضه شده مرکز نور در نمایشگاه قرآن به «جامع‌التفاسیر» و «گنجینه روایت نور» اشاره کرد و گفت: نرم‌افزار جامع التفاسیر شامل 302 عنوان کتاب در حوزه قرآن و متن کامل 187 تفسیر  قرآن کریم است. همچنین مجموعه کتاب‌های حدیثی که برخی از آنها به زبان فارسی ترجمه شده‌اند، در نرم‌افزار گنجینه روایت نور گردآوری شده‌اند.

مدیر نمایشگاه‌های داخلی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی ادامه داد: نرم‌افزار‌های «نور 2» و «نورالجنان» به ترتیب دربرگیرنده متن کامل 442 عنوان کتاب حدیثی و متن کامل مفاتیح الجنان به صورت گویا هستند و در نمایشگاه قرآن با استقبال مواجه شده‌اند.

وی درباره محصولات اینترنتی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی(نور) گفت: «پایگاه مجلات تخصصی نور» و «پایگاه نورلایت» از جمله سایت‌های فعال در این مرکزند که پایگاه مجلات تخصصی نور، متن کامل مجلات تخصصی در حوزه دین، علوم اسلامی و انسانی را ارایه می‌دهد و پایگاه نور ولایت دربرگیرنده کتاب‌های دینی و قرآنی موجود در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی(نور) است.

سجادی نژاد درباره آثار مکتوب ارایه شده توسط این مرکز در نمایشگاه قرآن گفت: از آثار مکتوب این مرکز در نمایشگاه قرآن می‌توان به کتاب‌ جامع‌التفاسیر نور و مجموعه کتاب‌های راهنمای برنامه‌های مرکز نور اشاره کرد.

وی در پایان از نرم‌افزارهای «جامع فقه»، « تفسیر تبیان» و «معجزه حفظ» به عنوان آثار فاخر این مرکز در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قران کریم یاد کرد و بیان داشت: نرم‌افزار «معجزه حفظ» علاوه بر کسب عنوان اثر برتر این مرکز، به عنوان نامزد خادم قرآنی نیز معرفی شده است.

هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن‌کریم در بخش‌های حوزه، دانشگاه، آموزش، پژوهش و گفت‌وگوهای قرآنی، محصولات فرهنگی، کتاب و نشر، فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، کودک، نوجوان، خانواده، محافل و مراسم، شعر و ادب، ترجمه قرآن کریم، هنرهای نمایشی و تئاتر، بین الملل، بصیرت قرآنی، هنرهای تجسمی، عکس، نهادها و موسسات از 17 مرداد تا 12 شهریور، برابر با 27 شعبان تا 23 رمضان، از ساعت 17 تا 24 در مصلای امام خمینی (ره) تهران آماده بازدید علاقه‌مندان است. نمایشگاه قرآن روزهای تعطیل از ساعت 14 شروع به‌کار می‌کند.

کد خبر 87578

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین