مهر نوشت:

وزیر بهداشت از اعزام نیروهای بهداشتی به شرق کشور در پی وقوع سیل در پاکستان خبر داد و گفت: از بابت انتقال بیماریهای عفونی به داخل کشور نگرانی نداریم.

دکتر مرضیه وحید دستجردی در مورد آخرین اقدامات وزارت بهداشت برای جلوگیری از ورود بیماریهای عفونی ناشی از وقوع سیل در پاکستان به داخل کشور گفت: خوشبختانه از نظر بیماریهای عفونی در شرق کشور با توجه به مراقبتهایی که انجام می دهیم، تاکنون موردی از انتقال بیماری به داخل کشور نداشته ایم.

وی با اشاره به مراقبتهای جدی که در دستور کار وزارتخانه های کشور و بهداشت قرار گرفته است، افزود: با توجه به بررسیها و آزمایشهایی که در کلینیکهای مرزی کشور صورت می گیرد، از بابت انتقال بیماریهای عفونی به داخل کشور نگرانی نداریم.

وزیر بهداشت همچنین از اعزام نیروهای معاونت بهداشتی این وزارتخانه به شرق کشور خبر داد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به دلیل اینکه وقوع سیل در پاکستان و شیوع این مسئله جزو موارد بحران و حاد محسوب می شود به شدت فعال است.

 پیش از این دکتر طباطبایی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به وجود 700 روستای فاقد شبکه آب شرب در استان سیستان و بلوچستان گفته بود که آلودگی رودخانه یا قنات به میکروب وبا می‌تواند منجر به ابتلای ساکنان چند روستا به این بیماری شود.

کد خبر 87677

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین