فابیو کاپلو در تغییر نظر 180 درجه‌ای درهای تیم ملی انگلیس را به روی دیوید بکام باز کرد.

در حالی که پس از دیدار دوستانه تیم ملی انگلیس مقابل مجارستان فابیو کاپلو در نشست خبری از قطعی بودن بازنشستگی کاپیتان پیشین تیم ملی انگلیس خبر داده بود، این بار نظر دیگری داشت و اعلام کرد، بکام می‌تواند در صورت رسیدن به شرایط آمادگی پس از پشت سر گذاشتن دوران نقاهت به تیم ملی بازگردد.

فابیو کاپلو پس از دیدار دوستانه مقابل مجارستان از دیوید بکام خواسته بود خودش را برای انجام یک دیدار ملی دیگر آماده کند تا در آن رسما از بازی‌های ملی کناره‌گیری کند.

سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس درباره بازگشت مجدد دیوید بکام به تیم ملی گفت: «درهای تیم ملی همیشه باز است. بکام هم ابتدا باید به زمین مسابقه بازگردد پس از آن در صورت شایستگی به تیم ملی دعوت خواهد شد. بعد از این که شرایط خودش را به دست آورد، مطمئنا با هم درباره‌ی بازگشتش صحبت خواهیم کرد.»

دیوید بکام به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه پاشنه پا جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی را از دست داد اما به عنوان یکی از اعضای کادر فنی روی نیمکت تیم ملی انگلیس حضور داشت.

کاپلو درباره ارتباطش با بکام گفت: «رابطه بسیار خوبی بین من و دیوید وجود دارد. من معمولا عادت ندارم با بازیکنان صحبت کنم اما با توجه به اینکه بکام جزو اعضای کادر فنی در جام جهانی بود، تلفنی با او صحبت کردم.»

 

 

کد خبر 88464

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین