۰ نفر
۱۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۵

فروش دی‌وی‌دی سریال‌های تلویزیونی پس از یکی دو فصل افت می‌کند، اما این اتفاق برای مجموعه تلویزیونی «لاست» رخ نداد.

به گزارش خبرآنلاین، فصل ششم و آخر سریال محبوب و تحسین‌شده «لاست» در هفته‌ای که روز پایانی‌اش 29 اوت بود در صدر جدول پرفروش‌های دی‌وی‌دی و بلو-ری قرار گرفت. این درحالی است که قیمت این سریال سه برابر قیمت معمول فیلم‌های عرضه شده است.

طبق آمار نیلسن ویدیواسکن دی‌وی‌دی «لاست:نسخه کامل فصل ششم» در هفته اول عرضه در بازار جانشین فیلم «آخرین آواز» با بازی مایلی سایرس شد. «آخرین آواز» در هفته دوم توزیع سوم شد. فیلم کمدی رمانتیک «نقشه کمکی» با بازی جنیفر لوپز نیز در رده دوم ایستاد.

در جدول پرفروش‌های محصولات عرضه شده روی بلو-ری «لاست» صدرنشین شد. این درحالی است که نسخه کامل این سریال با عنوان «لاست: مجموعه کامل» با وجود قیمت پایین 279 دلاری و بسته بندی جذابش دوم شد.

به نظر می‌رسد دی‌وی‌دی و بلو-ری «لاست» همپای هم پیش می‌روند. هفته گذشته نیز 20 درصد سِت کامل تمامی فصل‌های این سریال که به شکل HD عرضه شده است به فروش رفت.

در جدول مجله رسانه خانگی نیز «نقشه کمکی» در هفته اول عرضه جای «قرار شبانه» را گرفت.

«لاست» تنها سریالی نیست که دی‌وی‌دی‌هایش چنین فروش موفقی داشته‌اند. «صحنه جرم نیویورک: فصل هفتم» توانست در زمان عرضه شدنش خودش را تا رده چهارم بالا بکشد، «خانواده سیمپسن: فصل سیزدهم» هم تا رده هفتم در جدول بالا آمد.

رویترز / 1 سپتامبر

کد خبر 89184

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۳۹ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۱
    0 4
    سریال سوپر نچرال از اینم بهتره .
  • حسن IR ۱۶:۱۷ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۸
    3 0
    عالی است

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین