۰ نفر
۱۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۴:۲۳

آیت‌الله مجتبی تهرانی گفت: خداوند زائر حسینی را از آتش جهنم می رهاند و در روز هولناک قیامت او را ایمنی می بخشد. "

به گزارش خبرآنلاین، آیت‌الله مجتبی تهرانی، در جلسه دیگری از سخنرانی های رمضان درباره دعا، به «مکان‏های مؤثر در اجابت دعا» پرداخت .

آیت الله تهرانی گفت : " در روایتی از امام ششم (ع) این تعبیر آمده است اگر کسی برای خدا و در راه خدا، قبر امام حسین (ع) را زیارت کند، یعنی رفتن و زیارت کردنش در ارتباط با خدا باشد خدا او را از آتش جهنم می‏رهاند. خداوند او را از زاری بزرگ، یعنی هول قیامت ایمن می‏سازد. این خیلی مهم است. در آن روز هولناک، که هولناک‏ترین روزها است، او را از بی‏تابی و فزع، ایمن می‏کند. یعنی دومین چیزی که خداوند به زائر حسینی می‏دهد، این است. و زائر حضرت هیچ حاجتی از خواسته‏های مادّی و معنوی‏اش را تقاضا نمی‏کند، مگر این که خدا به او می‏دهد. "

وی در ادامه افزود : " آنچه می‏خواستم بگویم، خصوصیتی است که من در بقیه جاها ندیده‏ام. در روایتی آمده است که امام صادق(ص) در مدینه بودند و روزی بیمار شدند؛ حضرت به اطرافیانشان فرمودند: بروید کسی را اجیر کنید که از من نیابت کند و به کربلا برود و آنجا برای من دعا کند. یکی از غلامان و خدمتکارانِ حضرت از خانه بیرون رفت که یک نفر را اجیر کند و به کربلا بفرستد.
بیرون که رفت، دید کسی کنار درب منزل است، حالا آن شخص می‏خواست خدمت حضرت برسد یا کار دیگری داشت، معلوم نیست؛ خلاصه کنار در بوده است. غلام قضیه را برای او نقل کرد که الآن حضرت به من امر کردند که بروم و کسی را اجیر کنم و به کربلا بفرستم که آنجا برای شفای ایشان دعا کند. کسی که کنار در بود، گفت من می‏روم.

آیت الله تهرانی در ادامه گفت : " آن کسی که مقابل در بود، جمله‏ای گفت که چه بسا در ذهن بعضی از شما هم بیاید. گفت: امام حسین (ع)، امامی است که اطاعت از او واجب است؛ و امام صادق (ع) هم امامی است که مفترض الطاعی است؛ گفت این یعنی چه؟ این چه کاری است؟ خوب او یک امام است، خود این آقا هم امام است؛ چرا باید یک نفر را اجیر کند که برود پیش آن امام، برای او دعا کند؟!

خادم برگشت و نزد امام صادق(ع) آمد. جریان را گفت که آقا! من رفتم کنار در، دیدم کسی ایستاده، به او مطلب را گفتم، او هم گفت که من خودم می‏روم. امّا یک چنین حرف‏هایی هم به ما زد .حضرت فرمودند: حرف‏هایش درست بود. حسین‏ (ع) امام مفترض الطاعه است، من هم امام مفترض الطاعه هستم. بله، حرف‏های او درست بود، امّا او این را نمی‏داند که خداوند مکان‏هایی دارد که در آن مکان‏ها دعا مستجاب می‏شود. "

وی درباره مکان های دیگر استجابت دعا گفت : " یکی دیگر از مکان‏هایی که در دعا مؤثر است، حرم مطهر امام هشتم(ع) است. من روایتی از امام هادی (ع) را می‏خوانم که حضرت فرمود: اگر کسی حاجتی داشته باشد، مزار امام هشتم را در طوس زیارت کند، اول غسل کند، بعد برود بالا سر و دو رکعت نماز بخواند، در قنوت حاجتش را بخواهد که خدا هم از او می‏پذیرد و دعایش مستجاب می‏شود.

یک روایتی از امام هشتم (ع) است که حضرت فرمودند: اینکه آدم بخواهد زحمت بکشد و راه بیفتد که به محل دفن کسی برود، ارزش چندانی ندارد مگر اینکه خودش را برای زیارت قبور ما به زحمت بیاندازد و بخواهد به زیارت ما بیاید. منظور از «قبورنا» قبور ائمه اطهار است. بعد حضرت راجع به خودشان می‏فرماید: من با سمّ و ظالمانه کشته می‏شوم و در سرزمین غربت نیز دفن خواهم شد؛ پس اگر کسی به زیارت من بیاید، دعایش مستجاب است. "

کد خبر 90776

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رها شده از شرك IR ۰۵:۵۴ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۲
    0 0
    كسي كه به خداوند يگانه ايمان دارد در هر جايي دعايش را خداوند ميشنود و با صلاحديد خود اجابت ميكند. اينكه مكان و يا وسيله اي باعث اجابت دعا گردد حرف كساني است كه خدا را نشناخته اند. تنها وسيله فقط عمل به پيام خداوند (قرآن) مي باشد.