۰ نفر
۱۷ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۵:۱۹

نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی : در زمان کنونی در اندیشه جنگ با ایران نیستیم

یک نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی با بیان اینکه تل‌آویو بیشتر به فشار سیاسی و اقتصادی بر ایران تمایل دارد، تاکید کرد که این رژیم در زمان کنونی در اندیشه جنگ با ایران نیست.

به گزارش فارس، "حنین الزعبی " در گفت‌وگوی تلفنی با پایگاه خبری "ترند " با اشاره به تهدیدهای رژیم صهیونیستی علیه ایران تاکید کرد که این رژیم در زمان کنونی در اندیشه عملیات نظامی در دو جبهه شمال و جنوب نیست.
الزعبی در این گفت‌وگوی تلفنی با بیان اینکه جنگ همزمان با ایران و لبنان ممکن نیست، تصریح کرد که اعلام اسرائیل مبنی بر آغاز دو جنگ در جبهه شمال و جنوب با ایران و لبنان ممکن نیست و این امر امکان آغاز جنگ جدید منطقه‌ای را از بین می‌برد.
این نماینده کنست رژیم صهیونیستی که معتقد است، اسرائیل هم‌اکنون تلاش می‌کند تا به هر شکل ممکن از درگیری با لبنان اجتناب کند، اعلام کرد که اسرائیل خواهان تکرار سناریو جنگ تابستان 2006 در لبنان [جنگ 33 روزه] نیست.
الزعبی تصریح کرد: از طرف دیگر اسرائیل اکنون در اندیشه عملیات نظامی علیه ایران نیست. با این حال، به سراغ راه‌های فشار دیگر مانند راه‌های سیاسی و اقتصادی می‌رود و آن را مفیدتر می‌داند.
وی تاکید کرد که در هر حال رژیم صهیونیستی تلاش‌های خود را برای وارد کردن فشار سیاسی و اقتصادی بر ایران ادامه می‌دهد.

 

کد خبر 90885

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین