فرمانده سپاه ناحیه مقاومت شیراز در این محل به خبرنگاران گفت: ماموران اطلاعات بسیج، 104 نفر از اعضای این گروه شیطان پرست را یکشنبه شب درمراسم پارتی درشیراز دستگیر کردند.
وی اضافه کرد : این برادران،موفق شدند 104 نفر از اعضای گروه شیطان پرستی را در یک جسله مشترک پارتی و کنسرت موسیقی غیراخلاقی در شیراز، دستگیر کنند.
وی افزود: این جلسه دریکی از باغ های اطراف شیراز برگزار شده بود که مراسم این شیطان پرستان به صورت همزمان( زنده) با دو دستگاه دوربین از طریق سیستم اینترنت پرسرعت برای سراسر دنیا پخش می شد.
حمیدی با بیان اینکه تمام این افراد پسر بودند، بیان کرد: یکسری تجهیزات از جمله سیستم های الکترونیکی ،مقادیری مواد مخدر و تهجیزات اجرای برنامه های ضد اخلاقی در این پارتی کشف شده است.
وی اظهار داشت:این افراد به انجام کارهایی از جمله خوردن مشروبات الکلی، رفتارهای ناهنجار، رقص های نامتعارض و ضد اخلاقی، خود زنی و مکیدن خون خودشان می پرداختند و از قالب انسانیت به درون قالب حیوانی رفته بودند.
وی بیان کرد:حتی این افراد یک نوع نماز هم دارند که نماز آنان تعظیم به شیطان است و یکی از اقداماتی که این افراد انجام دادند، راه اندازی سایت های ضد اخلاقی ، تهیه لباس های نامتعادل و ضد فرهنگی در جامعه ، تهیه آرم ها و نمادهای شیطان پرستی بوده است.




نظر شما