۰ نفر
۲۹ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۷

شایعه‌ای در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف منتشر شده که وزارت علوم در راستای بازنگری در رشته‌های علوم انسانی، دانشگاه شریف را از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد و دکترای رشته MBA منع کرده است.

ذوالفقار دانشی: طی چند روز اخیر، این شایعه دهان به دهان در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف می‌چرخد که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای بازنگری در رشته‌های علوم انسانی، دانشگاه‌های فنی را از ارایه رشته‌های علوم انسانی معذور کرده و بر اساس آن، حتی بخشنامه‌ای را ابلاغ کرده که دانشگاه صنعتی شریف حق پذیرش دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و دکتری را در رشته MBA ندارد.

تلاش خبرآنلاین در تماس با مسوولان دانشگاه صنعتی شریف برای شفاف شدن ماجرا به جایی نرسید. دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شریف ضمن تایید ضمنی اخذ چنین تصمیمی در وزارت علوم، پاسخ دقیق‌تر را به روابط‌عمومی دانشگاه حواله کرد که مسوولان روابط‌عمومی از وجود چنین بخشنامه‌ای اظهار بی‌اطلاعی کردند.

دفترهای معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و هم‌چنین دفتر ریاست و معاونت آموزشی دانشکده مدیریت و اقتصاد نیز به دلیل عدم حضور مقامات مسوول نتوانستند پاسخ در خور توجهی ارایه دهند.

این درحالی است که طبق خبر منتشرشده در وبگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر ابوالفضل حسنی، مدیرکل دفترگسترش آموزش عالی ضمن تکذیب ممنوعیت پذیرش دانشجودر 12رشته دانشگاهی بخصوص در علوم انسانی و هنر (مانند مدیریت، علوم اجتماعی، سیاسی، حقوق و روانشناسی) گفته است: «گسترش آموزش عالی در 12 رشته دانشگاهی بویژه در علوم انسانی و هنر منوط به بازنگری سر فصل دروس شده ... و چنان‌چه از این پس  دانشگاهی بخواهد رشته‌های جدیدی در این حوزه ها ایجاد نماید، تصویب آن  منوط به بازنگری در سرفصل‌های دروس خواهد بود »

دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف در سال 1378 به همت دکتر علینقی مشایخی تاسیس شد و هدف از تاسیس آن و راه‌اندازی رشته‌های مدیریت، اقتصاد و مدیریت اجرایی MBA، رفع نیاز مبرم سازمان‌های مختلف کشور به افرادی بود که علاوه بر دانش کاربردی خود در رشته های فنی- مهندسی و رشته‌های تجربی، نیاز به فراگیری دانش مدیریت دارند. این رشته در کنکور کارشناسی ارشد با استقبال دانشجویان روبرو شده و یکی از موفق‌ترین دانشکده‌های تحصیلات تکمیلی کشور در جلوگیری از فرار مغزها و جذب نخبگان ایرانی خارج از کشور لقب گرفته است. 

کد خبر 94004

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۱:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۹
    7 0
    انصافا رشته خوبی بود. چرا وزارت علوم این کارها رو میکنه؟
  • فرشته IR ۱۱:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۹
    7 0
    تلاش برای فراری دادن مغزها
  • Haraz SE ۱۳:۴۹ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۹
    1 2
    آی‌ بیسواد ها! MBA رشته نیست! یه درجه و رتبه آکادمیک و یک دورهٔ دانشگاهی! و دکترا هم نداره! اون اسمش هست DBA
  • بدون نام IR ۱۴:۲۸ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۹
    0 0
    تو دفترچه کنکور ارشد اسم این رشته رو نوشته MBA!
  • Nima US ۱۷:۴۴ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۹
    2 0
    The major is named BA and the level is Masters. so, the program is called Master of Business Administration or "MBA". As Haraz said, The doctoral program can be either DBA or PhD of Business Administration and Doctoral of MBA is wrong! Sorry for using english, I do not have farsi fonts , meanwhile, I hate typing in finglish!
  • بدون نام IR ۱۹:۱۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۹
    0 0
    عمرا اینکارو انجام بدن
  • مهدی IR ۰۹:۵۲ - ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    0 0
    من داشتم برای این رشته می خوندم، این چه وضعشه؟ تا جایی که من میدونم علاوه بر صنعتی شریف ، صنعتی خواجه نصیر و صنعتی شاهرود هم این رشته رو دارن!
  • بدون نام IR ۱۲:۲۸ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۰
    0 0
    baraie inke hazf nashe ehtemaalan ghanoono door khahand zad va ba avaz kardane esme reshte tabdile aan be masalan mohandesi in reshte paa bar jaa khahad maaand , pas aslan negarane hazfe MBA nabashid
  • بدون نام IR ۰۷:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    0 0
    salam.khste nabashid!adrese khabgahaye sharifo mikhastm!!!!!!!mamnun misham age lotf konid vasam befrestiiiid!
  • بشیر IR ۱۵:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۶
    2 0
    واقعاکه!طرف تو امریکا20سال پزشکه میرهmba میخونه تو کارش پیشرفت کنه!اونوقت تو مملکت ما به چی فکرمیکنن!!!(پشت کنکوریmba)
  • ماهور IR ۱۳:۲۴ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۱
    0 0
    اگه لطف كنيد و زمان ثبت نام رشته mba دانشگاه شريف رو برام بنويسيد و اطلاعات بيشتري از خود رشته بهم بديد ممنون ميشم.
  • محمد IR ۰۰:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۷
    0 0
    متاسفانه امسال این اتفاق داره میفته. میتونید پیگیری کنید.
  • بابک IR ۲۲:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۷
    0 0
    در همین روزها واقعه مجددا در حال تکرار است و شاید شدیدتر. پیشنهاد اینست که در این زمینه خبری تهیه شود.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین