صبح سه‌شنبه به وقت نیویورک تعداد بسیار معدودی از اعضای فریب خورده گروهک تروریستی منافقین که تعدادشان به حدود 20 نفر نیز نمی‌رسید در برابر هتل محل اقامت رییس‌جمهور در نیویورک تجمع کرده و اقدام به سر دادن شعار کردند.

به گزارش ایسنا، این تعداد بسیار معدود که روز گذشته نیز در برابر محل اقامت رییس‌جمهور تجمع کرده بودند، توفیقی در جلب توجه مردم به خود پیدا نکردند.

گروهک تروریستی منافقین که از چندی پیش برای برگزاری این تجمعات تبلیغات وسیعی آغاز کرده بود و برای این که اعضای فریب‌ خورده‌اش را از نقاط مختلف به نیویورک بکشاند هزینه‌های زیادی کرده بود، در انجام این کار موفق نشد و تبلیغات اعضای آن با شکست مواجه شد و این عده معدود نتوانستند توجه افکار عمومی را به خود جلب کنند. 

اعضای گروهک تروریستی منافقین که به‌خاطر انجام اعمال تروریستی در ایران و عراق هنوز نام‌شان در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دارد و در حالی که عکس‌هایی از سران تروریست خود (مسعود و مریم رجوی) را در دست داشتند شعارهای سر ‌دادند. 

به گزارش خبرنگار ایسنا، هم‌چنین صهیونیست‌ها نیز که از مواضع ضدصهیونیستی رییس‌جمهور کشورمان به خشم آمده‌اند در نیویورک با پرداخت هزینه‌های گزاف پوسترهایی از دکتر محمود احمدی‌نژاد را در برخی نقاط شهر نصب کرده‌اند که در این پوسترها آمده است: "احمدی‌نژاد به نیویورک خوش نیامده است" و واکنش به حضور احمدی‌نژاد در نیویورک را خواستار شده‌اند. 

صهیونیست‌ها با تبلیغات دروغین سعی کرده‌اند که فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌یی ایران را خطرناک عنوان کنند. 

صهیونیست‌ها در نیویورک نقش برجسته‌ای دارند و شهردار نیویورک نیز از طرفداران رژیم صهیونیستی است. 

جمعیت یهودیان در نیویورک و حومه‌ی آن حدود پنج میلیون نفر است و بیش‌تر کارتل‌های اقتصادی در این شهر در دست آن‌هاست.

کد خبر 94443

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین