خطیب جمعه مشهد گفت: «کاندیداهای ریاست جمهوری باید در حرف زدن‌ دقت کنند و این فضای آزاد و باز انتخاباتی را برای مزدوران آن سوی مرزها باز نکنند».

به گزارش آفتاب، حجت‌الاسلام و المسلمین سید احمد علم الهدی در خطبه‌های نماز جمعه مشهد تصریح کرد: «آمریکا می‌گوید برای ایجاد دموکراسی در ایران 80 میلیون دلار هزینه می‌کند. من می‌گویم دموکراسی در ایران وجود دارد و امریکا این مبلغ را به منظور برداشتن بعد دینی آن هزینه می‌کند و می‌خواهد در داخل کشور نیز جریاناتی مزدور به منظور برداشتن دین از دموکراسی ایجاد کند».

علم‌الهدی ضمن تاکید بر سه نکته در خصوص کاندیدای ریاست جمهوری و ستادهای آنان عنوان کرد: «انتخابات نماد مردم سالاری دینی است و نمی‌توان تبلیغات آن را با بی‌دینی برگزار کرد. این‌که دختر و پسر هرزه با یکدیگر بلولند و فساد و فحشا را به عنوان تبلیغات دینی راه بیاندازند و یا رواج بی عفتی و بی حجابی کنند و دختر جوان به دست یک پسر پارچه‌ سبز ببندد. آیا این‌ها صحیح است؟ شما از چه کسانی می‌خواهید رای بگیرید»؟

 

وی در ادامه خاطر نشان کرد: «ممکلت ما جوانانی دارد که خاطرخواه نماز جمعه هستند، جوانانی که از استان‌های کشور جمع می‌شوند که به زیارت مرقد مطهر امام خمینی (ره) بروند و ذکرشان یا حسین و یا زهرا است، جوانانی که امام خمینی (ره) در خصوص آنان فرمودند اگر یکی از این جوانان آن روز در پشت در خانه‌ علی (ع) بود، کسی جرات آتش زدن آن خانه را نداشت. این جوان و این جامعه انتخابات ریاست جمهوری را رقم می‌زند نه آن‌هایی که در شب شام غریبان حضرت زهرا (س) کاروان عیش و رقاصی در بلوار وکیل‌آباد راه می‌اندازند. این حرکات و تبلیغات را کنار بگذارید، با این حرکات عواطف دینی مردم را جریحه دار نکنید».

 

امام جمعه مشهد با بیان اینکه در این نظام که ولی امر مسلمین مسوولیت جامعه را بر عهده دارد، رییس جمهور در شعاع ولی امر باید کشور را اداره کند، افزود: «متاسفانه در برخی ستادها عناصر ضد ارزشی به اصول نظام و رهبری حمله می‌کنند».

 

خطیب نماز جمعه مشهد گفت: «برخی کاندیداهای در ستادهای خود افراد و عناصر گروههایی را به کار گرفتند که قبل از این تعدای از مجتهدین جامع الشرایط فعالیت این گروهها را غیرشرعی دانستند».

 

علم‌الهدی گفت: «کاندیدای ریاست جمهوری افرادی هستند که صلاحیت آنان را شورای نگهبان تایید کرده است و کار ستادها با تبلیغات ضد دینی درست نیست و تبلیغات باید منطبق با گرایشات مردم باشد».

وی افزود: «این که یکی از کاندیداها در شعارهای خود به صراحت عنوان می‌کند که با برخی اصول قانون اساسی مخالف است و این اصول باید تغییر یابد، پس چگونه می‌تواند بعد از انتخاب شدن نسبت به وفاداری به قانون قسم یاد کند و حافظ آن باشد».

کد خبر 9484

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امير IR ۰۳:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۹
    0 0
    سلام من هم با نظرات خطيب جمعه مشهد موافقم واميدوارم مردم به اين مسائل آگاه شوند
  • بی نام IR ۰۴:۲۸ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۹
    0 0
    مگر سهم نفت و سرمايه كشور فقط مال چادري ها و حزب اللهي ها است؟ تازه كي آقاي موسوي گفتند دختر و پسر در هم بلولند؟آيا آقاي موسوي كار ضد ديني كردند كه گفتند از رنگ سبز كه رنگ اهل بيت است استفاده كنيد؟
  • حقگو IR ۰۴:۲۹ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۹
    0 0
    آقای علم الهدا این دموکراسی است که از بین انتخاب شما مردم انتخاب کنند و تنها با عینک شما دیدن دموکراسی است . حکایت مردم ایران اسب عصاری است . ببخشیدها
  • حمید IR ۰۶:۱۷ - ۱۳۸۸/۰۳/۰۹
    0 0
    جناب لطف کنید و بگذارید تا مردم انتخابشان را بکنند شما که در نظارت استصوابیتان هر آنچه می خواستید کردید حال مردم را به حال خود واگذارید . تا کی می خواهید نظر خود را بر مردم دیکته کنید . اندکی صبر سحر نزدیک است .
  • بی نام IR ۰۷:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۰
    0 0
    ایران حکومت اسلامی دارد و زنان با حیا و با عفت و مردان با غیرت می خواهد نه یک مشت بی بند و بار

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین