ایران‌تئاتر نوشت:

جهانبخش سلطانی نمایشنامه «زندگی زیباست» را برای شرکت در بخش چشم‌انداز به بیست‌و نهمین جشنواره تئاتر فجر پیشنهاد داده‌ است.

 او در‌این‌باره گفت: «شخصیت اول داستان، شخصی به نام ناصر یک هنرمند دینی است که مخالفانش نمی‌خواهند او با این اندیشه و آرمان، فعالیت خود را ادامه دهد و در واقع قصد دارند جوهره فرهنگی و اعتقادی‌اش را از او بگیرند. اما او که یک هنرمند تئاتر است تلاش می‌کند هنرمند باقی بماند. این نمایش زبان حال همه هنرمندان متعهد، دین باور و دردمند است. شخصیت اول داستان در واقع حدیث نفس شهدای روز واقعه و سراینده این شعر «زندگی زیباست ای زیبا پسند/ زنده‌ اندیشان به زیبایی رسند» است.»

این نویسنده با بیان اینکه نمایش «زندگی زیباست» چهار بازیگر دارد، گفت: «قصد دارم از بازیگران حرفه‌ای تئاتر و سینما در این اثر استفاده کنم.»

وی درباره متن دیگرش که آن را به جشنواره تئاتر حقیقت ارائه کرده توضیح داد: «شکفتن تا رهایی درباره واقعه غدیرخم است و به خاطر علاقه‌ای که به حضرت علی (ع) دارم دوست دارم این کار را به صحنه ببرم.»

این بازیگر ادامه داد: «پیشنهاد داده‌ام این نمایش را با مشارکت اداره کل ارشاد و استانداری اصفهان اجرا کنیم و قصدم این است که از  بازیگران اصفهان در این کار استفاده کنم.»

سلطانی با اشاره به فعالیت 30 ساله‌اش در تئاتر اصفهان، گفت: «با توجه به تعصبی که به تئاتر اصفهان دارم می‌خواهم دوباره تئاتر اصفهان در کانون توجه قرار بگیرد و بار دیگر تئاتر این شهر مانند گذشته فعال شود.»

«شکفتن»، «یک برخورد ساده»، «شاهزاده و گدا»، «گلریزان»، «دلشوره»، «خاکریز هفتم»، «پل حیات» و... عنوان نمایش‌هایی است که جهانبخش سلطانی پیش از این نوشته و کارگردانی کرده است.

کد خبر 95424

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین