ایرنا نوشت:

 رییس انجمن ترویج تغذیه با شیر مادر ایران گفت: از هر 20 کودک در کشور یک نفر دچار حسایت غذایی است که حدود 90 درصد از حساسیت‌های کودکان مربوط به مصرف مواد غذایی شامل شیرگاو، تخم‌مرغ، بادام زمینی، مغزها (مانند گردو و فندق)، سویا و گندم است. 

 علیرضا مرندی افزود: برخی واکنش های آلرژی به میوه‌ها در شیرخواران شایع است و این واکنش‌ها می‌تواند به صورت خشکی اطراف دهان، اسهال، قرمزی اطراف دهان یا بروز کهیر در سطح بدن ظاهر شود.

این پزشک و متخصص اطفال توضیح داد: سرفه‌های خشک و پشت سرهم، گرفتگی بینی، عطسه‌های مکرر، آبریزش بینی، سرفه‌های مقاوم، خس خس سینه، وجود خون در مدفوع، اگزما و کهیر و همچنین گریه و جمع کردن پاها به روی شکم، نفخ شکم، استفراغ و اسهال می‌توانند نشانه‌‌هایی از تظاهرات آلرژی به غذا باشند.

مرندی تصریح کرد: برای شیرخواران در ابتدا باید از غذاهایی استفاده کرد که امکان حساسیت‌زایی کمتری دارند و هر غذا نیز به صورت جدا و با فواصل یک هفته داده شود.

رییس انجمن ترویج تغذیه با شیرمادر ایران گفت: غذاهای مصرفی این کودکان باید در ابتدا از مواد خالص تهیه شده و ضمن پختن با آب تنها، با هیچ نوع ماده دیگری به جز شیرمادر مخلوط نشود.

کد خبر 95452

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین