فارس: واشنگتن و تل‌آویو قراردادی را در خصوص سامانه موشکی جدیدی موسوم به "دیویدز اسلینگ " یا "عصای جادویی " به امضا رساندند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، آمریکا و اسرائیل روز گذشته در خصوص پیشبرد فعالیت در زمینه سامانه تسلیحاتی جدیدی برای تل‌آویو توافق کردند.
آژانس دفاع موشکی پنتاگون اواخر روز گذشته از این قرارداد خبر داد و اعلام کرد که این توافق بر "تعهد دائم آمریکا به دفاع از اسرائیل " تأکید دارد.


گزارش‌های مربوط به توافق میان واشنگتن و تل‌آویو در خصوص پروژه دفاع موشکی "دیویدز اسلینگ " که در اصطلاح به معنای "داود تیزرو " است و همچنین "عصای جادویی " نیز نامیده می‌شود، در میان افزایش تنش‌ها میان تل‌آویو و کشورهای خاورمیانه مطرح شده است.


"پاتریک اوریلی " رئیس آژانس دفاعی موشکی آمریکا این قرارداد را با چندین تن از افسران عالیرتبه ارتش رژیم‌صهیونیستی از جمله "عفیر شهام " رئیس آژانس پژوهش دفاعی این رژیم به امضا رساند.


آژانس دفاع موشکی پنتاگون در بیانیه‌ای اعلام کرد: این توافق در ادامه تلاش‌هایی صورت گرفت که تحت توافقنامه دفاعی موشکی کوتاه برد واشنگتن-تل‌آویو در سال 2008 آغاز شده بود.


این بیانیه افزود: این پروژه برای پرداختن به تهدیدات مطرح علیه اسرائیل از طریق انواع راکت‌ها و موشک‌های کوتاه‌برد که در جنگ 33 روزه لبنان انجام می‌شود.
واشنگتن در حالی خود را متعهد به دفاع از تل‌آویو می‌داند که فلسفه وجود رژیم صهیونیستی بر مبنای جنگ و تجاوز بنا شده است و این رژیم با در اختیار داشتن دست کم 200 کلاهک هسته‌ای در زرادخانه خود بزرگترین تهدید برای منطقه به حساب می‌آید.

کد خبر 96049

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین