یک مامور تحقیق در مرگ‌های مشکوک در لس آنجلس اعلام کرد جنازه تدوین‌گر فیلم‌های کوئنتین تارانتینو روز چهارشنبه کالبدشکافی می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، به گفته اد وینتر دستیار مامور تحقیق در مرگ‌های مشکوک، جنازه سالی جون منکی - 56 ساله - ساعت 2:15 صبح روز سه‌شنبه در کانیون سنگی «بیچ‌وود» در سمت غربی گریفیث پارک در لس آنجلس پیدا شد. سگ شکاری نژاد لابرادور منکی کنار او ایستاده بود.

ستوان فرد کورال از اداره تحقیق در مرگ‌های مشکوک لس آنجلس گفت ماموران تحقیق اعتقاد دارند او دوشنبه در روزی که درجه حرارت هوا به رکورد 45 درجه سانتی‌گراد رسیده بود، بر اثر هایپرترمیا (گرمازدگی) در گریفیث پارک درگذشته است.

کورال گفت: «او را در راه دیده‌ بودند. شاید به خاطر گرما راه خود را گم کرده است.»

منکی که عروس آلدو سیموس نوازنده سرشناس ویولن سل بود تمام فیلم‌های کوئنتین تارانتینو را از سال 1992 و فیلم «سگدانی» تا آخرین فیلمش «لعنتی‌های بی‌آبرو» - که بخاطرش نامزد اسکار شد - تدوین کرد.

از دیگر فیلم‌های او در مقام تدوینگر می‌توان به «ضد مرگ» (2007)، «گرایندهاوس» (2007)، «بیل را بکش: جلد 2» (2004)، «بیل را بکش: جلد 1» (2003)، «تمام اسب‌های زیبا» (2000)، «جکی براون» (1997)، «نگهبان شب» (1997)، «مالهالند فالز» (1996)، «داستان عامه‌پسند» (1994) و «در جستجوی نشانه‌های زندگی هوشمند در عالم» اشاره کرد.

سالی جون منکی و دوستش حدود ساعت 9 صبح روز دوشنبه برای پیاده‌روی راهی گریفیث پارک شدند. آن زمان دمای هوا 2/32 درجه سانتی‌گراد بود. آنها یک بطری آب داشتند و 45 دقیقه بود پیاده‌روی می‌کردند که منکی که سابقه صرع داشت، گفت سرگیجه دارد و به ماشین برمی‌گردد.

به گفته کورال، دوست او به راه خود ادامه داد و دیگر منکی را ندید. پس از آن بود که سگ‌های ردیاب، یک هلی‌کوپتر پلیس، ماموران واحد هالیوود، آتش‌نشانی و واحد جستجو و نجات لس آنجلس برای پیدا کردن منکی وارد عمل شدند.

منکی متولد سال 1953 و دانش‌آموخته دانشگاه نیویورک بود. او برای فیلم «داستان عامه‌پسند» هم نامزد اسکار شد.

اسوشیتدپرس / 29 سپتامبر

کد خبر 96441

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین