به گزارش ایسنانماینده کارگران تجمع کننده با بیان اینکه سیاست مدیرعامل کارخانه این است که 300 نفر از پرسنل را اخراج کند گفت: پیش از عید امسال 80 نفر از کارگران اخراج شدند و این در حالی است که هم اکنون 570 نفر در این کارخانه مشغول به کارند.
او ادامه داد: در سال جاری 100 نفر از کارگران اخراج شدند و نظر مدیرعامل این است که تعداد زیادی از کارمندان دارای سابقه خدمت بالای 20 سال به بخشهایی دیگر منتقل شوند و به جای کارگران فعالیت کنند.
وی با اشاره به اینکه مدیران کارخانه تصمیم دارند برخی از ارگانها را به دفتر مرکزی منتقل کنند گفت: این تجمع در حالی برگزار شد که اغلب کارگران و کارمندان کارخانه در آن شرکت داشتند و قرار است موضوع از طریق اداره استان کار پیگیری شود.
همچنین یکی از کارگران شرکت کننده در این تجمع مدعی شد: مدیران کارخانه میخواهند نیروهای قراردادی را اخراج و نیروهای رسمی را نیز تعدیل کنند و این در حالی است که تولید کارخانه به شدت کاهش یافته و به حدود هفتهای 50 تن رسیده است.
تلاش خبرنگار ایسنا برای کسب اطلاع از مدیران این شرکت در این زمینه تاکنون نتیجهای نداشته است.








نظر شما