رییس سازمان زندان ها با بیان این که مجرم سیاسی در کشور نداریم، اظهار کرد: این زندانیان به ارتکاب جرم امنیتی زندانی هستند و تعداد آنها بسیار کم است.
غلامحسین اسماعیلی در جمع خبرنگاران اظهارکرد: در نوع ارتکاب جرم دغدغه های زیادی داریم، به طوری که ارتکاب جرم در مردان به ترتیب مواد مخدر، سرقت، جرائم علیه اشخاص و اطفال و منافی عفت است، این در حالی است که جرایم منافی عفت در زنان زندانی هم ردیف با جرائم مواد مخدر است.
رییس سازمان زندان ها در ارتباط با برنامه های ویژه مراقبت ها در زندان بیان داشت: سال جاری برنامه های نرم افزاری متنوعی را از جمله ارتقای وضعیت زندانبانی و برنامه های فرهنگی مانند دین، اخلاق، نماز برای اصلاح امور زندانیان انجام داده ایم.
اسماعیلی به برنامه های سخت افزاری زندان ها اشاره کرد و افزود: با استفاده از دوربین های مدار بسته کنترل الکترونیکی درون زندان ها صورت می گیرد و در تلاش هستیم این کنترل به خارج از زندان نیز کشیده شود.
وی با اشاره به موارد بهداشتی داخل زندان ها تصریح کرد: موارد بهداشتی جزو اولویت های اصلی سازمان زندان ها و اقدامات تامینی است به طوری که بهداشت در سطح زندان ها در حد قابل قبول است.
رئیس سازمان زندان های کشور گفت: زندانیان هنگام ورود به زندان ها به وسیله تیم پزشکی مورد معاینه قرار می گیرند و در صورت وجود بیماری، کنترل و مداوا می شوند.
اسماعیلی اظهار کرد: در سال گذشته در زمینه عدم شیوع بیماری هایی مانند آنفلوآنزای نوعA بسیار موفق عمل کردیم که این نتیجه اهتمام سازمان زندان ها در امور بهداشتی زندانیان است.
نظر شما