ایرنا نوشت:

تازه ترین نظر سنجی ها در آمریکا نشان می دهد شمار کسانی که در این کشور معتقدند باراک اوباما مسلمان است رو به فزونی گذاشته و به 31 درصد رسیده و جالب تر اینکه همه این افراد کسانی هستند که به شدت به اوضاع اقتصادی کشورشان اعتراض دارند.
در مقابل نیز کسانی که می گویند اوباما یک مسیحی است عمدتا از اوضاع اقتصادی کشورشان راضی هستند.
در فروردین ماه امسال فقط 11 در صد از مردم این کشور بر این باور بودند که رییس جمهورشان یک مسلمان است.
'مرکز پژوهشی پیو'، بانی این نظرسنجی گفته است رقم کسانی که اوباما را یک مسیحی می دانند از 48 درصد در فروردین ماه به 34 درصد در حال حاضر رسیده است.
نکته جالب دیگری که در نتایج این نظر سنجی به چشم می خورد این است که حدود 60 درصد از معتقدین به این نظر گفته اند که جنجال های رسانه ای و به خصوص برنامه های شبکه های تلویزیونی این باور را در آن ها برانگیخته و فقط 11 در صد گفته اند که نحوه سخن گفتن و رفتار اوباما آنان را به این داوری وا داشته است.

کد خبر 98354

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 16 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • آذری IR ۱۴:۳۱ - ۱۳۸۹/۰۷/۱۵
    0 0
    خواهشا یک آماری هم از ..... خودمان بگیرید!!!!!