نوشیدن فقط سه فنجای چای در روز می‌تواند از بدن شما در برابر ابتلا به سکته و بیماری‌های قلبی پیشگیری کند.

یک بازبینی جدید نشان می‌دهد نوشیدن مرتب چای سبز یا سیاه می‌تواند خطر ابتلا به مشکلات قلبی را تا 11 درصد کاهش دهد. این نوشیدنی از تشکیل پلاک‌ها در عروق قلبی جلوگیری می‌کند که از ترکیبی از چربی و کلسترول تشکیل شده‌اند.
بازبینی تحقیقاتی که توسط دانشگاه وسترن استرالیا انجام شده است نشان می‌دهد نوشیدن منظم چای به دلیل وجود محتوای فلاونوید و آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند از ابتلا به بیماری‌های قلبی پیشگیری کند.
یک فنجان چای بین 150 تا 200 میلی‌گرم فلاونوید در خود دارد. دو فنجای چای از لحاظ داشتن آنتی‌اکسیدان‌ها معادل با 5 قسمت سبزی یا دو عدد سیب است. بررسی‌ها هم‌چنین نشان می‌دهد یک فنجای چای سیاه درست برابر با چای سبز در خود فلاوونوید دارد.
دکتر کاترین هود از مرکز مشاوره‌ای صنعتی چای سیاه در این باره گفت: هم در تحقیقات آمریکایی و هم در مطالعات آمریکایی فواید مصرف چای به طور دقیق مشخص شده است. البته درصد زیادی از مردم مصرف چای سیاه را به سبز ترجیح می‌دهند.
پلاک‌هایی که در عروق خونی قلب تشکیل می‌شوند یکی از مهم‌ترین عوامل ابتلا به بیماری‌های قلبی هستند. چای هم‌چنین می‌تواند سلامت قسمت‌های داخلی رگ‌های خونی را تامین کند و هم‌چنین باعث کاهش فشار خون بالا شود. البته باید توجه داشت اضافه کردن شیر به چای نمی‌تواند روی جذب فلاوونوید تاثیر بگذارد و میزان آنتی‌اکسیدان‌هایی که در اثر نوشیدن چای جذب می‌شوند با وجود یا بدون وجود شیر تغییری نمی‌کند.
دیلی میل، 9 اکتبر

کد خبر 98985

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین