دسر محبوب‌ترین بخش غذاست که خیلی‌ها به عشق آن حتی پیش غذا و غذای اصلی را می‌خورند!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از توریسم‌آنلاین، این جذاب های خوشمزه و اغلب شیرین در شکل، طعم و ظاهر مختلف تهیه می شوند و امروزه تنوع زیادی هم دارند.

این تنوع می تواند به تعداد هر منطقه، شهر و کشور افزایش یابد و شامل: کیک، تارت، کوکی، بیسکوئیت، ژلاتین، بستنی، پودینگ و شیرینی هستند البته گاه میوه و سوپ های شیرین هم به آنها اضافه می شوند.

معنای دسر در زبان فرانسه «پاک کردن میز» است که به خاطر سرو شدن پس از اتمام غذا و پاک شدن میز از ظروف دیگر این نام را گرفته است.

قیمت دسرها هم بنا به مواد سازنده بسیار متغیر است و می توان از یک دسر کوچک خوشمزه ارزان چند دلاری تا دسرهای گرانقیمت با ورقه های طلا را سفارش داد.

دسرها در گردشگری غذایی هم نقش مهمی دارند و خیلی ها برای مزه کردن طعم خاصی از دسر، رستورانی را دنبال می کنند.

«بن چرچیل» با ۱۰ سال سابقه سرآشپز مشهوری در زمینه درست کردن دسرهایی با ظاهر عجیب است که تصاویر جدیدترین دسرهایش در سال ۲۰۱۹ را به اشتراک گذاشته است.
۶۱۲۸۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =