یزد را به‌عنوان شهر باقلوا و قطاب می‌شناسند. اما در این شهر تاریخی، شیرینی‌های سنتی مانند باقلوا، قطاب، لوز، نارگیل، پشمک، نان‌برنجی و حاجی بادام و کیک یزدی تهیه می‌شود که در زمره خوشمزه‌ترین شیرینی های ایران و از مهم‌ترین سوغاتی‌های این استان است. شیرینی‌پزی در یزد سابقه‌ای طولانی دارد و در بین این شیرینی‌ها، باقلوا قدیمی‌ترین محسوب می‌شود؛ انگار طعم اصلی بادام و پسته را تنها می‌توان در این شیرینی‌های اصیل و سنتی احساس کرد. منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

264 256

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 9 =
بلیط هواپیما