به گزارش خبرآنلاین در این نشست، عبدالعلی کیانمهر گزارشی از آخرین اقدامات و روند سرمایهگذاریهای مهم در استان از جمله گروه داتوان، طرح گردشگری آشوراده، پروژه عربنژاد و توسعه انرژیهای خورشیدی ارائه کرد و بر ضرورت تسریع در رفع موانع و حمایت از این طرحها تأکید شد.
همچنین آخرین اقدامات و برنامهریزیهای انجامشده برای برگزاری اکسپو ۲۰۲۶ گلستان مورد بررسی قرار گرفت و ظرفیتهای این رویداد برای معرفی توانمندیهای اقتصادی، تولیدی و سرمایهگذاری استان تشریح شد.
در ادامه، موضوعات حقوقی و اجرایی مرتبط با منطقه آزاد اینچهبرون و راهآهن استان و همچنین ضرورت پیگیری ویژه برای رفع موانع موجود مطرح شد.
پیگیری مطالبات گندمکاران استان نیز از دیگر محورهای این دیدار بود که بر ضرورت تسریع در پرداخت مطالبات و رسیدگی به این موضوع تأکید شد.
در پایان این نشست، دوستی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور، با اشاره به اهمیت پیگیری مسائل اقتصادی گلستان، قول داد در هفته دولت به استان سفر کرده و از نزدیک در جریان روند اجرای طرحها و مسائل اقتصادی استان قرار گیرد.







نظر شما