زلزله زدگان روستاهای خراسان جنوبی همچنان نیازمند یاری و کمک رسانی هستند.

به گزارش خبرآنلاین؛ با وجود نصب بیش از 100 چادر در روستای زلزله‌زده اوجان در بخش مرکزی بیرجند همچنان مردم خواهان نصب چادرهای بیشتر و تجهیز آنان به وسایل گرمایشی با توجه به دمای یک درجه بالای صفر منطقه هستند.

آنان می‌گویند پس از زمین‌لرزه دوباره منطقه که با شدت 3.9 ریشتری دیشب اوجان و روستاهای اطراف را لرزاند دیگر حاضر به سکونت در برخی منازل نیستند.

زمین‌لرزه دیشب باری دیگر به روستاهای شاخن، مبارک‌آباد، فورجان و اوجان خسارات جدیدی وارد کرد و سبب ترک خوردگی منازل روستایی شد.

این بزرگترین زلزله پس از زلزله روز چهارشنبه است که در این مناطق رخ می‌دهد.

تمامی مردم روستای اوجان حتی کسانی که تا قبل از زلزله دیشب در منازل خود ساکن بودند وحشت کرده و به خیابان‌ها آمدند و به دلیل کمبود چادر مشکلاتی داشتند.

دمای هوای دیشب در این مناطق نزدیک به سه درجه سانتیگراد بود که در اواسط شب حتی به صفر نیز نزدیک شد.

علاوه بر کمبود چادر کسانی هم که در چادر به سر می‌برند به دلیل کمبود سوخت و وسایل گرمایشی از سرما نمی‌توانند سر بر بالین بگذارند.

گفتنی است چهارشنبه 15 آذرماه 91، ساعت 20:38 زلزله به شدت 5.5 ریشتر زهان در خراسان جنوبی را تکان داد. بر اثر این زمین لرزه 6 نفر جان باختند.

عکسها: مهر
47282

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مجید IR ۰۲:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۰
    1 0
    کی میخواد بافت فرسوده روستایی کشور بازسازی بشه چرا کسی اقدام نمیکنه چرا دولت و مسولین کاری نمیکنن به خدا بازسازی قبل از زلزله به مرتب هزینه های کمتری دارد تا بعد از زلزله نباید گذاشت مردم تو این جور خونه ها زندگی کنن
  • بدون نام IR ۰۹:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۰
    0 0
    خدا به هیچکی نشون نده من مسول تسهیلات بافت فرسوده یکی از استانهای کشورم امیدوارم مسولان بانکها یی که تموم تلاششونو می کنند که از زیر بار پرداخت تسهیلات نوسازی بافت فرسوده فرار کنند این صحنه ها رو ببینند و یک لحظه تصور کنند اگر این زلزله ها در یکی از شهرها بیاد چه اتفاقی می افته
  • بدون نام IR ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۰
    13 1
    متاسفانه عملکرد سازمانهای دولتی در قبال مردم باعث شده کمکهای مردمی هم به این هموطنان با شک و تردید صورت میگیرد
  • بدون نام US ۱۵:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۰
    1 0
    واسه آذربایجان خوب سرو صدا میکردید چرا حالا ساکت شدید اینان هم ایرانی هستند
    • اتیلا IR ۱۲:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
      0 0
      من به عنوان یک اذربایجانی از همان روز اول با عزیزانمام ابراز همدردی کرده ام ولی باور کنید زخم اذربایجان به حدی عمیق است که هنوز بهبود نیافته.من از شما خواهش میکنم به جای تفرقه افکنی سعی کنید مفید واقع شوید.ما هر کاری از دستمان بیاید برای مردم کشورمان انجام میدهیم.اگر شخص شما به مناطق زلزله زده بیایید و از نزدیک ببینید به بنده حق خواهید داد.
  • شيما IR ۱۶:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۰
    0 0
    رسانه ها ومطبوعات در اطلاع رساني و هماهنگي ارسال كمك نقش مهمي مي توانند ايفا نمايند ، كي ميداند قرباني بعدي كداميك از ماهاست