رعایت نکردن اصول ایمنی هنگام تخریب دو ساختمان در خیابان بوستان سعدی، 4 کارگر را زیر آوار گرفتار کرد.

 


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در پی تماس کارگران یک ساختمان با سامانه 125 مبنی بر ریزش دو ساختمان در حال تخریب ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران ساعت 9:08 صبح امروز چهارشنبه آتش نشانان ایستگاه 85 و 8 را به محل اعلام شده در خیابان خوش، خیابان بوستان سعدی اعزام کرد.
رحیمی، رئیس ایستگاه 8 در این باره گفت: در محل اعلام شده دو ساختمان قدیمی دو طبقه در مجاورت هم دیده می شد که برای طرح تجمیع و ساخت جدید توسط 4 کارگر در حال تخریب بود که ناگهان بر اثر بی احتیاطی سقف طبقه دوم و اول یکی از ساختمان ها ریزش کرده و بر روی کارگران در طبقه همکف فرو ریخته بود.
در این حادثه 4 کارگر زیر خاک و آوار گرفتار شده بودند که آتش نشانان بی درنگ با بکارگیری تجهیزات امداد و نجات آواربرداری را آغاز کرده و در همان لحظات اولیه سه کارگر را سالم از زیر آوار خارج کردند و کارگر دیگر تا قسمت گردن در زیر آوار گرفتار مانده بود.
در این عملیات، آتش نشانان تلاش بی وقفه خود را برای نجات این کارگر 32 ساله آغاز کردند و خوشبختانه توانستند وی را نیز زنده تحویل امدادگران اورژانس دهند.

عکس‌ها: پایگاه اطلاع رسانی آتش نشانی

47282

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =