گرجستان ،کشوری در مرز آسیا و اروپا و میان دریای خزر و دریای سیاه که پایتخت آن "تفلیس" است.

 

به گزارش توریسم آنلاین، طبیعت زیبای گرجستان چیزی است که به گفته گردشگران قلبشان را دزدیده است.

این سرزمین دارای مکان های بکری است که تاکنون گردشگری بدان قدم نگذاشته و پس از تماشای زیبایی ها ،این مهمان نوازی مردمان یک سرزمین است که باعث می شود گردشگر یک بار دیگر هوس کند به آن سرزمین سفر کند و البته مردم گرجستان نیز دارای این ویژگی مهمان نوازی هستند.

گرجستان سرزمینی چندفرهنگی است که از همسایگانش ،روسیه در شمال ،ترکیه در غرب ،ایران و ارمنستان در جنوب و آذربایجان در شرق تاثیر زیادی گرفته است.

تفلیس پایتخت گرجستان با بازارهای محلی مختلف و کوچه و خیابانهای کوچک است که تقریبا هزینه اقامتی و غذایی ارزانقیمتی دارد و با گام برداشتن به سوی مدرنیته کم کم آغوشش را به روی دنیا باز کرده است.

گرجستان و عکسهای متفاوت

شیوه طبخ غذا در گرجستان نیز به دلیل موقعیت جغرافیایی تحت تاثیر اروپا و آسیا بوده است.

"خینکالی" غذای ملی گرجی است که خمیرهای آن با موادی شامل :قارچ،پنیر،گوشت ادویه زده شده ،پیاز ،سیر پر می شود ودر آب جوش پخته و همراه با فلفل سیاه سِرو می شود.

"دیتو تدیاشویل" عکاس اهل گرجستان است که عکسهای هوایی زیبایی از طریق سفر هوایی با هلیکوپتر انداخته که مشاهده می کنید.

17282

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =