با گرم شدن هوا و خشک شدن آب در دریاچه «حوضسلطان» قم بلورهای نمک در کف دریاچه بوجود میآیند و زمان برداشت نمک آغاز میشود.
برداشت نمک در این روزهای گرم تابستان قبل از طلوع خورشید آغاز شده و تا گرم شدن هوا به دلیل بالا آمدن رطوبت از کف دریاچه و مرطوب شدن نمک ها ادامه پیدا میکند. نمکهای این دریاچه به دلیل بالا بودن درصد برخی املاح معدنی آن به مصارف صنعتی میرسد و مقداری از این نمکهای مناسب برای تبدیل شدن به نمک طعام به کارخانههای تبدیل رفته و با روش تبلور مجدد مواد آلی مضر از نمک جدا شده و بستهبندی میشوند.
عکسها: ایسنا
61282
نظر شما