تیتر سه وبلاگ‌ها

  • اولویت در میان اولویت ها

    اولویت در میان اولویت ها

    اگر از مردم بپرسید که بزرگترین پروژه در دست اقدام در کشورمان در این سالها چه بوده احتمالا بسیاری از آن ها جوابهای متفاوتی می دهند. این در حالی است که سالهاست اجرای مگا پروژه هایی( ابر طرح هایی) از جنس شیرین سازی آب دریا و انتقال آن به داخل کشور در دست اقدام است.

  • آقای تاریخ در رسانه

    آقای تاریخ در رسانه

    کیهان از قول آقای برمهنی ، معاون سیما، گفته است که به درخواست مردم پخش مجدد سریال مختارنامه در قالب فیلم سینمایی برای هفته بعد در نظر گرفته شده است.

  • شرط برای شرکت در انتخابات

    شرط برای شرکت در انتخابات

    از آًقای باهنر که خود ۷ دوره نماینده ، ۵ دوره عضو هیات رئیسه و ۳ دوره نائب رئیس مجلس شورای اسلامی بوده است نقل شده که در واکنش به شرط گذاری اصلاح طلبان برای حضور در انتخابات مجلس گفته است: «آقای حجاریان! برای آمدن شما حاکمیت شرط می گذارد، نه آن که شما برای حاکمیت شرط بگذارید. اگر خواستید وارد انتخابات شوید یکسری شرط و شروط است، اینها را بپذیرید بعد تشریف بیاورید.» جا دارد که به این دیدگاه از نگاه دیگری توجه کنیم.

  • از لاریجانی و قالیباف تا میرزاعلی !

    از لاریجانی و قالیباف تا میرزاعلی !

    نمی دانم چرا معمولا آن هایی که فلسفه خوانده اند دشوار صحبت می کنند. درست است که از اهالی سیاست انتظار این است که در پرده صحبت کنند اما گاهی هم بد نیست که برای روشنگری هم که شده خرق عادت نمایند و به شیوه ای متفاوت حرف بزنند. 

  • کوچک انگاری یک امر پلشت!

    کوچک انگاری یک امر پلشت!

    اکنون که مشخص شده است موضوع خودروهای گران قیمت واقعیت داشته و هر روز ابعاد جدیدی از آن رسانه ای می شود نوبت مراجع ذیربطی است که ابتدا مدعی و ادعا را به چالش کشیدند، زیرا از آن ها انتظار می رود که در ادامه به فکر برخورد با مسببان نیز موضوع باشند.

  • احضار یک نماینده مجلس و ضرورت شفاف سازی

    احضار یک نماینده مجلس و ضرورت شفاف سازی

    روز گذشته در رسانه ها آمده است که آقای احمد علیرضا بیگی نماینده تبریز را دادستانی بخاطر اظهاراتش راجع به موضوع خودروها احضار کرده است. نگاه به این موضوع از زوایای دیگر مد نظر این نوشتار است.

  • یک پیشنهاد دستوری به آقای رئیس جمهور!

    یک پیشنهاد دستوری به آقای رئیس جمهور!

    سخنرانی روز گذشته آقای رئیس جمهور در جمع مردم اهواز را که می خواندم مثل همیشه متوجه تعداد زیاد استفاده از واژه « باید » در صحبتهای ایشان شدم:

  • گل به خودی آقای معاون رئیس جمهور

    گل به خودی آقای معاون رئیس جمهور

    معاونت امور مجلس ریاست جمهوری به مطلب منتشر شده در یکی از روزنامه ها پاسخ داده و در آن ضمن دعوت به رعایت انصاف در نقد، نکاتی را هم گفته که این نکات جای تامل دارد.

  • از تبریک تا تهدید

    از تبریک تا تهدید

    شاید یکسال و نیم قبل که جنگ چهل و چهار روزه ای بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان شکل گرفت و بعضی از مسئولین کشورمان طرفدار آذربایجان بودند هرگز فکرش را هم نمی کردیم که این جنگ نه تنها به تغییرات ژئوپلتیک و جابجایی مرزها منجر می شود بلکه دستاوردهایش با منافع ملی ایران تضاد هم پیدا خواهد کرد.

  • چین و کنترل هوشمند رفتار مردم

    چین و کنترل هوشمند رفتار مردم

    حکومت بر کشوری که نزدیک به یک و نیم میلیارد نفر جمعیت و به اندازه یک قاره وسعت دارد کار سختی است. حکومت کمونیستی چین به همین توجیه از همه ابزارها برای این هدف استفاده می کند و «شبکه اعتبار احتماعی» که پایه گذار دیکتاتوری رسانه ای است یکی از آن هاست.

  • سوغات احتمالی چین !

    سوغات احتمالی چین !

    داستان از دیدن تابلوی یک ساختمان در دست احداث شروع شد، ساختمانی در وسط یک مرکز استان در کشورمان. مثل همه همشهریان از کنارش رد شده بودم ولی بر خلاف بسیاری، آن را به دقت خوانده بودم و متوجه موضوع جالبی شدم.

  • آیا اسراییل در اعتراضات و اغتشاشات اخیر نقشی داشته ؟

    آیا اسراییل در اعتراضات و اغتشاشات اخیر نقشی داشته ؟

    آقای «بهادراکومار M.K. BHADRAKUMAR» دیپلمات، تحلیلی گر سیاسی و سفیر سابق هند در ازبکستان و ترکیه روز گذشته مقاله ای را در رابطه با حمله به تاسیسات نظامی ایران نوشته و در آن تحلیلی را ارائه کرده است.

  • نقدی بر توجیهات آقای نقدعلی!

    نقدی بر توجیهات آقای نقدعلی!

    قبول دارم که دفاع کردن از مصوبه ای که به تعبیر صاحب نظران با قوانین موضوعه کشور و حتی قانون اساسی همخوانی ندارد کار سختی است و این سختی را آقای نقد علی بر خود هموار ساخته است.

  • طرح قانون سکوت!

    طرح قانون سکوت!

    آن گونه که بعضی رسانه ها از زبان آقای موسی غضنفرآبادی ، نماینده مردم کرمان و رئیس کمیسیون قضایی مجلس نقل کرده اند طرحی در مجلس مطرح است که به ماده ۵۱۲ قانون مجازات اسلامی(تعزیرات و مجازاتها) مفاد جدیدی را اضافه خواهد کرد. هر چند مفاد این طرح به طور کامل هنوز در دسترس نیست و مردم به عنوان موکلین از محتوای طرحی که وکلایشان تهیه کرده اند بی خبرند اما این موضوع آن قدر اهمیت دارد که با همین میزان دانسته نیز قابل بحث است.

  • ققنوس، «دوگین» و نواصولگراهای ایران؛( اولین نقد بنیادین بر دیدگاههای دوگین)

    ققنوس، «دوگین» و نواصولگراهای ایران؛( اولین نقد بنیادین بر دیدگاههای دوگین)

    همه آن چه الکساندر دوگین می گوید و برای گفتنش به سراغ فلسفه می رود و برای اجرایش شبکه سازی بین المللی می کند در یک صفحه آمده است: جلد روی مهمترین کتابش با نام «نظریه چهارم سیاست»! نقشه ای که به سادگی آرزوی دوگین و پوتین و روسیه را به نمایش گذاشته است، نقشه ای که بر روی پرچمی بزرگ در دفتر کار دوگین هم نقش بسته است.

  • ققنوس، «دوگین» و نواصولگراهای ایران؛ قسمت سوم: دیدگاههای دوگین

    ققنوس، «دوگین» و نواصولگراهای ایران؛ قسمت سوم: دیدگاههای دوگین

    اگر چه دوگین اندیشمندی روسی است اما بررسی اندیشه های او برای ما هم اهمیت دارد زیرا یکی از چهره هایی است که به هر دلیل در رسانه ملی ما که گرایش به جریان نواصولگرایی دارد از او زیاد نقل قول می شود.

  • ققنوس، «دوگین» و نواصولگراهای ایران؛ قسمت دوم: دوگین و میزگردهایش در ایران

    ققنوس، «دوگین» و نواصولگراهای ایران؛ قسمت دوم: دوگین و میزگردهایش در ایران

    اگر قسمت اول این نوشتار را دنبال کرده باشید می دانید که به بهانه انتشار یک شعر از یک شاعر گمنام ایرانی در کانال «الکساندر دوگین» این بحث شروع شده است.

  • ققنوس، «دوگین» و نواصولگراهای ایران

    ققنوس، «دوگین» و نواصولگراهای ایران

    قسمت اول: از یک کلیپ تا حضور دوگین در ایران/ به تازگی کلیپ شعری پارسی از یک شاعر گمنام و معاصر ایرانی در کانال «الکساندر دوگین» ، مرد شماره دو روسیه، متحد و راهنمای معنوی پوتین، ایدئولوگ، تئوریسین و فیلسوف افراطی و جنگ طلب روس دیدم. شعری که شاعر گمنامش ممکن است هنوز تا به حال از این نحوه ی انتشار بی اطلاع باشد. موضوع چیست، دوگین کیست و ارتباط او و ایران چگونه است؟

  • کی روش، انتخابی سیاسی در خدمت کدام تیم ملی فوتبال؟!

    کی روش، انتخابی سیاسی در خدمت کدام تیم ملی فوتبال؟!

    از مصاحبه جنجالی آقای مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال کشورمان در ویژه‌برنامه شبکه ورزش با اجرای مشترک جواد خیابانی و رسول مجیدی یک هفته می گذرد. هفته ای که موج انتقادها را بخاطر شیوه برخورد تاج با دو مجری و نحوه پاسخگویی اش در محضر مردم در پی داشت. 

  • مهاجرت به کره شمالی !

    مهاجرت به کره شمالی !

    وضعیت اینترنت درکشورمان این روزها صدای همه را درآورده است.توگویی بدون آن که طرح موسوم به صیانت أصلا به رای گذاشته شود قدم به قدم در حال اجراست، طرحی که آن قدر در میان مردم مخالف داشت که مانند فرزندی سرراهی کسی مسئولیتش را قبول نکرد.

  • سخنی صریح با رئیس جمهور «شی»

    سخنی صریح با رئیس جمهور «شی»

    اگر آقای «شی» مایل است راجع به حق مالکیت بر جزایر صحبت کند به نظر می رسد که در اولویت همه جزایر جهان، بهتر است راجع به حق مالکیت یا استقلال طلبی جزیره تایوان صحبت کند.

  • شرق‌شناسی به سبک موتلفه اسلامی

    شرق‌شناسی به سبک موتلفه اسلامی

    اظهارات آقای حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در رابطه با ارتباط آن حزب با حزب کمونیست چین بار دیگر نگاه ها را متوجه موضع آن حزب و اعضای موثرش کرده است.

  • چین و توهم بازیگری در منطقه

    چین و توهم بازیگری در منطقه

    هنوز چند روز از انتشار مقاله با عنوان «شرق یا غرب؟ مساله این است» نگذشته بود که سفر این هفته رئیس جمهور چین به عربستان اتفاق افتاد و به مدد فضای نصفه و نیمه مجازی در کشور، خبرهای مهمی در رابطه با مواضع آقای شی در این سفر به گوش رسید.

  • شرق یا غرب؟ مسئله این است

    شرق یا غرب؟ مسئله این است

    نقد تیغ دو لبه ای است. چه حتی اگر خیرخواهانه، منصفانه و خردمندانه باشد ممکن است مخاطب را خوش نیاید و اگر هر یک از این سه مولفه را نداشته باشد مسئولیت پاسخگویی برای منتقد در پی دارد.

  • جام جهانی قطر و پیشگویی سیاسی یک استاد!

    جام جهانی قطر و پیشگویی سیاسی یک استاد!

    مرحله گروهی جام جهانی فوتبال تمام شد. در کنار شادی ها و تلخکامی های این رخداد ورزشی بعضی اتفاقات متفاوت و جالب هم رخ داده است که « پیشگویی ها » از آن دست است.

  • مسئولانی که تشویش اذهان عمومی می‌کنند

    مسئولانی که تشویش اذهان عمومی می‌کنند

    در نظام حقوقی ایران عنوان مجرمانه ای هست به نام «تحصیل مال از طریق نامشروع». وکلا می دانند که دامنه ی این عنوان آن قدر وسیع است که اگر قرار باشد اتهامی کیفری برای رفتار غیرقانونی مالی (اعم از منقول و غیرمنقول) برای کسی دست و پا کنند این عنوان خیلی کارایی دارد.

  • آیا ایران سوریه می‌شود؟

    آیا ایران سوریه می‌شود؟

    اگر در چند روز اخیر برنامه های شبکه های سیما را تماشا کرده باشید احتمالا متوجه شده اید که حجم قابل تاملی از برنامه در شبکه های مختلف تلویزیونی پخش می شود که محور آن ها کشورهای بحران زده عراق و سوریه است.

  • اما و اگرهای پیام‌رسان‌های داخلی

    اما و اگرهای پیام‌رسان‌های داخلی

    به یکی از دفاتر خدمات قضایی رفته بودم، دادخواستی داشتم که تایپ کرده بودم و می خواستم متنش را به آن ها بدهم تا زحمت تایپ را را متحمل نشوند و کار سریعتر راه بیافتد، گفتند نمی توانند متن را با واتساپ و حتی ایمیل بگیرند و مجازند که فقط از پیام رسانهای داخلی استفاده کنند، چیزی که من هرگز نداشته ام. آن ها «بله» داشتند و من «خیر» و کار به سختی افتاد !

  • حادثه تروریستی شیراز و آزمون اطلاع رسانی

    حادثه تروریستی شیراز و آزمون اطلاع رسانی

    جزئیات جنایت تروریستی تاسف برانگیز چهارشنبه در شیراز، تاکنون به روایت های مختلف به اطلاع مردم رسانده شده است و این نشان می دهد که چرا اعتماد عمومی به رسانه های رسمی در طی این سالها کاهش یافته است. حادثه شیراز از این منظر نکات تامل برانگیز بسیاری دارد.

  • موضوع قاچاق جنسی زنان و رسانه ملی

    موضوع قاچاق جنسی زنان و رسانه ملی

    در قانون کشور ما نیز مانند اکثر کشورهای دنیا قاچاق انسان جرم انگاشته شده است. قاچاق انسان را قانونگزار این گونه تعریف می کند: خارج یا واردساختن و یا ترانزیت مجاز یا غیرمجاز فرد یا افراد از مرزهای‌کشور با اجبار و اکراه یا تهدید یا خدعه و نیرنگ و یا با سوء استفاده ازقدرت یا موقعیت‌خود یا سوء استفاده از وضعیت فرد یا افراد یادشده، به قصد فحشاء یا برداشت اعضاء وجوارح، بردگی و ازدواج .