مذاكرات اسلام آباد

گلایه رییس فدراسیون در مراسم قهرمانی استقلال؛ ایران با ۹۰ میلیون جمعیت یک زمین استاندارد ندارد!

رئیس فدراسیون گلف در مراسم اختتامیه لیگ‌های گلف کشور گفت: امروز گلف ایران در عرصه ورزش کشور جایگاهی شناخته شده و قابل احترام دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مراسم اختتامیه سوپرلیگ گلف مردان و لیگ دسته یک زنان عصر امروز سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه با حضور دحمید عزیزی رئیس، مهرداد جمشیدی دبیرکل و نیز با حضور افتخاری خانواده محترم شهید هلال‌احمر مجتبی ملک از شهدای جنگ رمضان، مدیران کل هیات‌های استانی و نیز با حضور گلفرها، پیشکسوتان و چهره‌های ورزشی برگزاری شد.

سفیر کره جنوبی در ایران، فریده شجاعی نایب رئیس فدراسیون فوتبال، مهرداد علیقارداشی رئیس فدراسیون تنیس روی میز و عضو هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک، علیرضا پاکدل رئیس فدراسیون هندبال حبیب ستوده‌نژاد رئیس اداره کل ورزش و جوانان استان تهران و امیر عزیزی‌پور رئیس فدراسیون اسکواش از دیگر مهمانان ویژه این مراسم بودند.

در بخشی از این مراسم از خانواده مجتبی ملکی شهید معزز هلال‌احمر که در جریان جنگ ۱۲ روزه شهید شد، تقدیر به عمل آمد.

حمید عزیزی رئیس فدراسیون گلف ایران در ابتدای این مراسم کفت: امروز گلف ایران در عرصه ورزش کشور جایگاهی شناخته شده و قابل احترام دارد تا جایی که سوشیانت صادقی در مسابقات جوانان بازی‌های آسیایی بحرین شرکت می‌کند و سجاد کرم‌پور نیز برای اولین بار در اپن جهانی ترکیه بازی خواهد کرد.

وی افزود: با حمایت وزیر ورزش و موافقت کمیته ملی المپیک گلف ایران پس از یکصد سال فعالیت در بخش مردان و زنان در بازی‌های آسیایی ناگویا حضور خواهد داشت. امیدواریم برای نخستین بار با اعزام یک ورزشکار مرد و یک ورزشکار زن در این رقابت‌ها حضور پیدا کنیم. استقلال نیز با اشتیاق تیم قدرتمندش را به لیگ گلف زنان می‌فرستد.

عزیزی همچنین به موفقیت تیم زنان استقلال اشاره کرد و گفت: ما با ۷ تیم لیگ را شروع کردیم و استقلال در یک رقابت هیجان‌انگیز قهرمان شد. زاگرس ایرانیان در مقام دوم و تیم خراسان جنوبی در مقام سوم قرار گرفت.

رئیس فدراسیون گلف به زحمات روسای قبلی فدراسیون و دبیران اشاره کرد و یادآور شد: ما همه با هم در این مسیر حرکت کرده‌ایم و باید به جلو برویم. گلف ایران در مقایسه با گذشته پیشرفت کرده اما هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.

وی همچنین به اهمیت ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای ورزش گلف اشاره کرد و تصریح کرد: تمام زیرساخت‌ها در ورزش پیشرفته داشته جز گلف! به عنوان یک کشور ۹۰ میلیونی هنوز یک زمین گلف استاندارد نداریم. زمانی که زمین باشگاه انقلاب به ما تحویل داده شود ما به نقطه صفر خواهیم رسید. باید امکاناتی چون ذخیره آب مناسب و ساماندهی گرین‌ها را ایجاد کنیم.

عزیزی در ادامه به مقایسه آماری ورزش ایران در گذشته و حال پرداخت و گفت: ما باید به عقب‌ماندگی تاریخی در گلف توجه کنیم و همه دست به دست هم دهیم تا گلف به جایگاه شایسته خود برسد.

وی در ادامه از فعالان اقتصادی و مدیران ارشد دعوت کرد تا در کنار هم از گلف حمایت کنند و افزود: خوشبختانه به سمت ساخت یک خانواده بزرگ در گلف حرکت می‌کنیم.

۲۵۳ ۲۵۸

کد مطلب 2221478

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین