پوسترهای تبلیغاتی کره شمالی علیه آمریکا از ۱۹۵۰ تا ۱۹۷۰

در این تصاویر، تبلیغات ضدآمریکایی کره شمالی از دهه ۱۹۵۰ تا ۱۹۷۰ با نمایش صحنه‌هایی هولناک از شکنجه و کشتار غیرنظامیان، تصویری اهریمنی از سربازان آمریکایی می‌سازد؛ تصاویری که در ماجرای کشتار سینچون و روایت رسمی حکومت پیونگ‌یانگ از جنگ کره ریشه دارند و نشان می‌دهند کیم ایل‌سونگ چگونه از ترس و نفرت از آمریکا برای تحکیم قدرت و کنترل جامعه استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ نقاشی‌های تبلیغاتی کره شمالی از دهه ۱۹۵۰ تا ۱۹۷۰ نیروهای آمریکایی را به شکل وحشیانی نشان می‌دهند که غیرنظامیان را شکنجه می‌کنند و می‌کشند. این تصاویر عمدتاً به کشتار سینچون بین اکتبر و دسامبر ۱۹۵۰ اشاره دارند که رژیم کره شمالی مدعی است در آن حدود ۳۵ هزار نفر به دست نیروهای آمریکایی کشته شدند. در این آثار، سربازان آمریکایی دندان بیرون می‌کشند، جمجمه می‌شکافند، مردم را زنده‌زنده می‌سوزانند و کودکان را از مادران‌شان می‌قاپند. این نقاشی‌های تبلیغاتی نشان می‌دهند که کره شمالی چگونه به آمریکا و به تبع آن غرب نگاه می‌کند. آن‌ها کشتار جمعی ادعایی غیرنظامیان سینچون را بین اکتبر و دسامبر ۱۹۵۰ به تصویر می‌کشند.

رژیم ادعا می‌کند که در آن دوره حدود ۳۵ هزار نفر به دست نیروهای آمریکایی به طرز وحشیانه‌ای شکنجه و کشته شدند. تصاویر کابوس‌وار نشان می‌دهند که سربازان دندان‌ها را بیرون می‌کشند، جمجمه‌ها را می‌شکافند و مردم را زنده زنده می‌سوزانند.

پس از آن‌که کره شمالی در سال ۱۹۵۰ به همتای جنوبی خود حمله کرد، آمریکا حدود ۶۳۵ هزار تن مواد منفجره ازجمله ۳۲ هزار تن ناپالم بر کره شمالی ریخت.

هرچند تجاوز کره شمالی این تلافی را برانگیخت، رهبر وقت کشور کیم ایل‌سونگ خیلی زود دریافت که ترس از این حجم آتش‌بار آمریکایی به‌سرعت به یکی از عوامل مهم زندگی شهروندانش تبدیل شده است.

One soldier yanks the teeth from a Korean woman.
یک سرباز دندان‌های یک زن کره‌ای را بیرون می‌کشد.

کیم به جای آن‌که اجازه دهد این ترس مردم را فلج کند، تصمیم گرفت از آن به عنوان ابزاری تبلیغاتی علیه ایالات متحده و برای حمایت از رژیم خود استفاده کند.

دولتش تصویری از آمریکایی‌ها ساخت که آن‌ها را قاتلان خون‌آشامی نشان می‌داد که مصمم به نسل‌کشی مردم کره شمالی هستند.

ترس از این دشمن، کیم را به عنوان تنها کسی که می‌تواند در برابر این تهدید وجودی دفاع کند بالا برد و مخالفت‌های درون صفوفش را سرکوب کرد. همچنین مردم را کمتر مایل به همکاری یا تسلیم شدن در برابر نیروهای آمریکایی می‌کرد.

One painting shows a soldier burning the armpit of a man.
یک نقاشی نشان می‌دهد که سربازی زیر بغل مردی را می‌سوزاند.

در سال ۱۹۵۳ وقتی نیروهای کره شمالی به آن سوی مدار ۳۸ درجه و به داخل کشورشان رانده شدند و نیروهای آمریکایی عمدتاً از شبه‌جزیره خارج شدند، کیم همچنان از این تصویر آمریکا برای ایجاد ترس در میان مردم استفاده می‌کرد تا بتواند از آن بهره ببرد.

پس از جنگ، کره شمالی همچنان آمریکا را مشتاق به از سرگیری درگیری نشان می‌داد تا قدرت رژیم حفظ شود.

The crimes allegedly took place in the 1950s.
جنایات ادعایی در دهه ۱۹۵۰ رخ داده‌اند.

برای گسترش و تشدید این ترس، دولت کره شمالی موزه جنایات جنگی آمریکایی سینچون را ساخت تا کشتار ادعایی شهروندان کره شمالی به دست نیروهای آمریکایی را یادآوری کند.

هرچند هیچ مدرکی برای ادعای جنایات جنگی آمریکایی در آن منطقه وجود ندارد، تبلیغات کره شمالی در این موزه آمریکایی‌ها را در حال شکنجه و کشتن هزاران غیرنظامی کره‌ای نشان می‌دهد.

در این مقاله تعدادی از تصاویر را گرد آورده‌ایم که نشان می‌دهند ایالات متحده چگونه در تبلیغات ضدآمریکایی کره شمالی به تصویر کشیده می‌شود.

Some show the alleged torture methods used by Americans.
The horrifying pictures show children crying for their parents.
تصاویر وحشتناک کودکان را نشان می‌دهند که برای والدین‌شان گریه می‌کنند.
American soldiers set a pack of dogs on civilians.
سربازان آمریکایی دسته‌ای سگ را به جان غیرنظامیان می‌اندازند.
A gruesome propaganda painting produced by North Korea which depicts the alleged crimes American soldiers carried out on Koreans during the Korean War.
US soldiers burn Koreans at the stake.
سربازان آمریکایی کره‌ای‌ها را بر سر دار آتش می‌زنند.
North Korea alleges 35,000 people were killed.
A body is pictured tied to an animal forced to march through the street.
بدنی به حیوانی بسته شده و مجبور به راه رفتن در خیابان شده است.
A baby is pictured dangling over a well.
نوزادی بالای چاهی آویزان شده است.
Mothers fight off US soldiers as they snatch their babies.
مادران با سربازان آمریکایی که کودکان‌شان را می‌قاپند می‌جنگند.
North Koreans are seen being forced into a pit.
کره شمالی‌ها را می‌بینیم که به‌زور به داخل گودالی رانده می‌شوند.
پوسترهای تبلیغاتی کره شمالی علیه آمریکا از ۱۹۵۰ تا ۱۹۷۰
«امپریالیست‌های آمریکایی نباید بی‌ملاحظه جنگ به راه بیندازند.»
پوسترهای تبلیغاتی کره شمالی علیه آمریکا از ۱۹۵۰ تا ۱۹۷۰
«مرگ بر امپریالیست‌های آمریکایی، دشمن قسم‌خورده ما!»
پوسترهای تبلیغاتی کره شمالی علیه آمریکا از ۱۹۵۰ تا ۱۹۷۰
«آمریکایی‌ها را بیرون کنید و وطن را متحد سازید!»
North Korean Anti-American propaganda for children.
تبلیغات ضدآمریکایی کره شمالی برای کودکان.
پوسترهای تبلیغاتی کره شمالی علیه آمریکا از ۱۹۵۰ تا ۱۹۷۰
«با اجبار با ضربه‌های سخت بجنگید، با مجازات با انتقام بی‌رحمانه.»
پوسترهای تبلیغاتی کره شمالی علیه آمریکا از ۱۹۵۰ تا ۱۹۷۰
«طرح جنگ هسته‌ای آمریکا را با قدرت یکپارچه کل ملت درهم بکوبیم.»
پوسترهای تبلیغاتی کره شمالی علیه آمریکا از ۱۹۵۰ تا ۱۹۷۰
«مهاجم آمریکایی را پس برانید.»
سربند: «نیروهای آمریکایی بیرون!»

منبع: rarehistoricalphotos.com

۲۵۹

کد مطلب 2299378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین