اهم اظهارات غضنفر رکنآبادی سفیر جمهوری اسلامی ایران در بیروت را در ادامه به نقل از فارس بخوانید.
* استقبالی که بیشتر از پروتکل بود
- قبل از انجام سفر رئیس جمهور به لبنان از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا و فعالیت گسترده میدانی در صحنه لبنان توسط سفارت آمریکا در بیروت برای تاثیرگذاری منفی بر این سفر و ایجاد هراس و نگرانی در بین مردم لبنان و دولتمردان این کشور، انجام گرفته بود.
- تبلیغات منفی صورت گرفته برای ممانعت از انجام این سفر، این سفر مهم را مهمتر کرد و آنها با دست خود و با بوقهای تبلیغاتی خودشان موجب مهمتر شدن این سفر و توجه افکار عمومی جهان به آن شدند.
- تاکنون سابقه نداشته که رئیس جمهور کشورمان به جایی سفر کند و اینقدر رسانههای جهان بر آن متمرکز شوند.
- برخلاف پروتکل، بیش از حد لازم به سفر رئیس جمهور کشورمان به لبنان بها داده شد و استقبال بی نظیری از لحظه ورود آقای احمدینژاد به فرودگاه به عمل آمد. جمعیت بسیار زیادی از ساعتها قبل در خیابانها و در مسیر عبور رئیس جمهور و هیئت همراه از فرودگاه به کاخ ریاست جمهوری حضور داشتند.
- محافل داخلی لبنان نیز استقبال به عمل آمده از رئیس جمهوری ایران را در این کشور بی نظیر و بی سابقه خواندند.
* احمدینژاد رکورد عبدالناصر را نیز شکست
-
استقبال به عمل آمده از آقای رئیس جمهور در لبنان رکورد عبدالناصر را شکست.
- مردم منطقه بخصوص لبنان در حال حاضر گفتهها و مواضع جمهوری اسلامی مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی در سراشیبی سقوط قرار دارد را ملموستر احساس میکنند.
- همه دنیا شاهد هستند که جمهوری اسلامی ایران، افکار حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری در قلب ملتهای منطقه جا باز کرده است که نمونه آن را در زمان حضور آقای احمدینژاد در لبنان شاهد بودیم که وقتی نماینده این نظام مقتدر به لبنان سفر کرد چه استقبال گرمی از ایشان به عمل آمد.
- از زمان پیروزی انقلاب تاکنون تلاشهای زیادی برای ممانعت از انتشار افکار امام (ره) و انقلاب صورت گرفت.
- علیرغم این تلاشها به حول و قوه الهی شاهد گسترش روزافزون افکار و ایدههای امام (ره) در کشورهای مهم دنیا و منطقه به ویژه لبنان هستیم.
* تصاویر خود گویاترین وسیله هستند
- تصاویر در این زمینه گویاترین وسیله هستند تا احساسات مردم لبنان نسبت به جمهوری اسلامی ایران را بیان کنند. شاهد بودید در لحظه ورود رئیس جمهور به خیابانها و چه در زمان ورود ایشان به دانشگاه دولتی لبنان چه استقبال گرمی از آقای احمدینژاد به عمل آمد.
- حدود سه هزار نفر از دانشجویان این دانشگاه به دلیل کمبود جا در محوطه دانشگاه و در مقابل در ورودی در انتظار رئیس جمهور کشورمان بودند و با تمام وجودشان ابراز احساسات میکردند و همزمان با ورود رئیس جمهور اشک بر گونههای آنها جاری شده بود و فریاد «یا مهدی یا مهدی» سر میدادند.
- این دانشگاه نماد وحدت ملی کل لبنان است که تمامی طوائف در آنجا دارای نماینده هستند.
- روسای دانشکدههای این دانشگاه در زمان ورود و خروج آقای احمدینژاد استقبال و بدرقه گرمی از ایشان به عمل آوردند و دکترای افتخاری علوم سیاسی این دانشگاه را به وی اهدا کردند.
* کل لبنان از احمدینژاد استقبال کرد
- قبل از انجام این سفر و در طی آن تبلیغاتی مطرح میشد مبنی بر اینکه سفر احمدینژاد به لبنان باعث ناآرامی بیشتر در صحنه این کشور خواهد شد، اما در آستانه ورود رئیس جمهور کشورمان، گروههای لبنانی ترجیح دادند آرامش را رعایت کنند و بعد هم نتیجه گرفتند که این سفر باعث بهتر شدن وضعیت در صحنه لبنان شده است. البته با توجه به مسائلی که در مذاکرات مطرح شد انتظار میرود به زودی شاهد آرامش بیشتری در صحنه لبنان باشیم.
- صهیونیستها قبل از انجام این سفر تبلیغات زیادی را انجام دادند و هدفشان جنگ روانی برای لغو یا تعویق این سفر بود تا از این طریق یک پیروزی را برای خود ثبت کنند ولی با توجه به صلابت و قاطعیت ریاست جمهوری و زمینه خوبی که از سوی سفارت ایران برای انجام این سفر فراهم شد، آنها موفق به عملیاتی کردن اهدافشان نشدند.
- سه ماه حضور در لبنان به عنوان سفیر ایران فرصت خوبی بود که با همه گروهها و طرفهای سیاسی و گرایشها در تمامی بخشها و زمینهها ارتباط خوبی را برقرار کنم و آنها نیز برای انجام این سفر لحظه شماری میکردند. البته یکی دو جریان سیاسی که تحت تاثیر برخی مطالب رسانههای خارجی از ابتدا انتقاداتی را نسبت به انجام این سفر داشتند، حدود یک هفته مانده به سفر در تماسی که با من داشتند اعلام کردند که براساس تصمیمی که در کمیته مرکزی سیاسی خود گرفتهاند از این سفر استقبال میکنند و ورود احمدینژاد به لبنان را خوشامد گفتند.
- عدهای تلاش داشتند عنوان کنند که گروه خاصی میزبان رئیس جمهور ایران هستند ولی الان با قاطعیت میتوان گفت که کل لبنان از رئیس جمهور، نخستوزیر و رئیس مجلس و تمام جریانات سیاسی از رئیس جمهور ایران در این سفر استقبال کردند.
نظر شما