۰ نفر
۱۱ آبان ۱۳۸۹ - ۰۶:۰۴

فارس: عضو ائتلاف ملی عراق هشدار داد که هدف عربستان از دعوت گروه‌های سیاسی عراق برای برگزاری نشستی در ریاض جهت بررسی روند تشکیل دولت، برهم زدن اوضاع عراق است.

"حیدر الجورانی " عضو ائتلاف ملی عراق به ریاست " سید عمار حکیم " در مصاحبه با شبکه خبری العالم گفت: هدف پیشنهاد عربستان در شرایط کنونی برهم زدن و آشفته کردن اوضاع عراق است.

وی افزود: موضع عربستان در قبال عراق در طول سال‌های گذشته منفی بوده است و ریاض از مسئولان عراقی مانند نخست وزیر استقبال نکرده است.

" عبدالله بن عبدالعزیز " شاه سعودی روز شنبه از سران ائتلاف ها و احزاب سیاسی عراقی دعوت کرده است تا بعداز مناسک حج تمتع امسال در شهر ریاض پایتخت عربستان گردهم آیند و تحت نظارت اتحادیه عرب برای تشکیل دولت جدید گفت‌وگو کنند.

این فراخوان پادشاه عربستان در حالی مطرح شده است که نشانه‌هایی مبنی بر توافق احزاب و ائتلاف‌های سیاسی عراق جهت تشکیل دولت جدید به چشم می خورد.

"قاسم حسین " عضو ائتلاف فراکسیون کردستان عراق نیز اظهار داشت: عراقی‌ها خواستار حل مشکلات در داخل کشورشان هستند و به همین دلیل سران فراکسیون‌های سیاسی در داخل عراق و نه خارج از کشور تشکیل جلسه می دهند.

برخلاف روند گسترده مخالفت‌های گروه‌ها و ائتلاف های سیاسی نظیر فراکسیون "همپیمانی ملی " در پارلمان عراق متشکل از نمایندگان ائتلاف ملی و فهرست دولت قانون به ریاست "نوری المالکی " و مخالفت‌های مردمی با دعوت شاه سعودی، فهرست "العراقیه " به ریاست " ایاد علاوی " از این دعوت استقبال کرده است.

فهرست العراقیه رابطه نزدیکی با شاه عربستان دارد و ریاض برای پیروزی این فهرست در انتخابات پارلمانی مبالغ هنگفتی را هزینه کرده است.

کد خبر 105070

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =