امام جمعه موقت تهران گفت:«مرخصی دادن به زندانیان کار بدی نیست اما نه به آن‌که مرخصی بگیرد و توطئه و یا فرار کند».

به گزارش خبرآنلاین، آیت‌الله احمد جنتی در خطبه های نماز جمعه تهران گفت: برخی هیاهو راه می‌اندازند تا یک فرد که به زندان افتاده آزاد شود، وقتی برای او وثیقه می گذارند برخی از آن‌ها باهم جلسه می‌گذارند و کارهای خود را ادامه می‌دهند. این درست است که یک زندانی که محکوم شده و در فتنه نقش داشته است، باز هم کارهای خود را دنبال کند و به دنبال کار خودش باشد؟ نباید به این‌ها مرخصی داد.

دبیر شورای نگهبان، خواستار دستگیری کسانی شد که تا کنون دستگیر نشده‎اند. او سپس بی‎آنکه نامی از مهدی هاشمی ببرد، آنچنان به سخنان خود ادامه داد که منظورش را مشخص‎تر می‏کرد. وی گفت: اگر این‌ها به ایران آمدند باید دستگیر شوند. آیت‏الله جنتی از دیدارش با برخی از «بچه‌های اطلاعات» هم خبر داد که آنها ناراحت بودند از این‌که این فرد فسادهای گوناگون دارد و جرات ندارند علیه او دم بزنند. حالا بحمدلله طوری شده که امنیت از این فرد گرفته شده است، حالا توصیه می‌کنند که اگر آمد و خواست بیاید در فرودگاه دستگیر نکنند، چون هتک احترامش می‌شود. به خانه برود و بعد از آن که استراحت کرد، سراغش بروند. تازه زندان هم نبرند، خانه‌ای به او بدهید و ترددهایش را محدود کنید و در عین حال در آن خانه در رفاه کامل باشد. همین‌طور خواسته‌اند که پرونده‌اش به اطلاعات و سپاه نرود و در همان قوه قضاییه آن هم توسط قاضی عادل ـ از نظر این‌ها ـ رسیدگی شود. قاضی عادل از نظر این‌ها کسی است که تبرئه کند و یا محکومیت کمی بدهد والا ظالم است. چنین توقعی وجود دارد که بی‌عدالتی است.

همه اینها مقدمه‎ای بود برای آنکه دبیر شورای نگهبان بگوید وقتی ما امریکا و اسرائیل را به خاطر نقض عدالت محکوم می‏کنیم، باید در داخل کشور خودمان هم عدالت را رعایت کنیم. عدالت به زعم وی نیز حاکی از آن است که یا وارد میدان نشویم، یا اگر شدیم عادلانه عمل کنیم.

آیت‏الله جنتی آنجا که از حضور مردم در مراسم 13آبان تقدیر می‎کرد نیز از سال گذشته و تلاش برخی برای ایجاد تفرقه در این روز یاد کرد و گفت: البته آنها سرکوب شدند و امسال نبودند. من از جوانان تشکر می‌کنم که با فتنه‌ها مقابله می‌کنند و فتنه‌های 88 را خواباندند و جوانان گول نخوردند و رهنمودهای ولی امر را فراموش نکردند و در 9 دی و 22 بهمن آمدند. اما همه باید مساله را جدی بگیریم. دشمن بیکار ننشسته این فتنه‌گران بیکار نیستند، این‌ها آتش زیر خاکستر هستند، البته به لطف خدا کاری نمی‌توانند بکنند اما ما هم باید بیدار باشیم و جوانان هوشیار باشند و قضیه را جدی بگیرند.

آیت‎الله جنتی به استناد حرف‌هایی که به او گفته شده، هشداری هم به نمایندگان مجلس در رابطه با انجام وظایف نظارتی‎شان داد و گفت: نمایندگان وزیری را می‌خواهند و از او چیزی می‌خواهند و قبول نمی‌کند و او را تهدید به استیضاح می‌کنند. این درست نیست، آقایان نماینده عزیز که صبح تا شب فعالیت می‌کنید، مبادا چند نفر پیدا شوند که اجر همه شما را ضایع کنند.

فراز بعدی سخنان وی به سفر معظم رهبری و نقش برآب شدن برخی زمزمه‎ها مربوط بود. جنتی به نقل از عده‌ای که «در خانه می‌نشینند و فکر و خیال می‌کنند همه‌ عالم را فهمیده‌اند» گفت: آنها می‎گفتند رهبری جایگاه قبلی خود را ندارد، مردم نسبت به نظام علاقه‌ای ندارد، حوزه‌های علمیه‌ قم این قدرها هم نسبت به نظام و رهبری تمایل و عقیده ندارد و مراجع با رهبری مساله دارند و خوشبین نیستند. از این چیزها می‌بافتند. این را خود می‌گفتند و خودشان هم باور می‌کردند. این هم در عده‌ای شبهه ایجاد کرد و از این وضعیت هم بیگانگان استفاده می‌کردند. اما این سفر تمام این‌ها را نقش بر آب کرد. خدایا تو را سپاسگذاریم، تو کاری می‌کنی که با کمترین هزینه تمام توطئه‌های پرهزینه‌ دشمن خنثی می‌شود. این لطف خداست.

اجرای هدفمند کردن یارانه‌ها آخرین بخش از خطبه‏های دوم نماز جمعه دیروز تهران بود که آیت‎الله جنتی در آن به تلاش مشترک مجلس و دولت در اینباره اشاره کرد و با تاکید بر اینکه یارانه‏ها حذف نخواهد شد، ادامه داد: مقدار یارانه داده شده صد هزار میلیارد تومان در سال است که این حدود 95 درصدش مربوط به انرژی و 4 درصد مربوط به نان است به جاست مردم محروم بیشترین استفاده را از این یارانه‌ها داشته باشند.

وی در عین حال تاکید کرد که دولت باید با گران‌فروشی‌های بی‌جا نیز مقابله کند.

کد خبر 107731

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 14 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۴:۵۴ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۱
    0 0
    درمورد گرانفروشی های باجا و بیجا توضیحات مفصلی ارائه دهید