۱ نفر
۲۱ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۸
برگزیده جایزه ادبی شاملو معرفی شد

مجموعه شعر «خط سیاه، متروی لندن»، سروده علیرضا آبیز، به عنوان برگزیده جایزه ادبی شاملو انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مراسم اختتامیه جایزه ادبی شاملو، عصر امروز (چهارشنبه ۲۱ آذر) با حضور اهالی فرهنگ و هنر و علاقه‌مندان در کانون زبان پارسی برگزار شد.

در این مراسم از میان نامزدهای نهایی این جایزه، مجموعه شعر «خط سیاه، متروی لندن» سروده علیرضا آبیز که توسط انتشارات کتاب فانوس منتشر شده است، به عنوان برگزیده انتخاب شد.

«اسفندیاری در چشم چپ» سروده آنا رضایی از نشر هشت، «نامه‌هایی از کازابلانکا» سروده شهریار بزرگ‌مهر از انتشارات آنیما و «بی‌نظمی» سروده آرمین یوسفی از نشر چشمه هم به عنوان آثار شایسته تقدیر معرفی شدند و مورد تجلیل قرار گرفتند.

در بیانیه هیات داوران جایزه آمده است: «جایزه‌ شعر احمد شاملو که امروز شاهد برگزاری چهارمین دوره‌ی آن هستیم، تداوم سنتی است که در شعر فارسی با نام نیما یوشیج پیوند خورده و با صدای احمد شاملو طنین‌افکن شده است؛ شعری با نگاهی تازه به جهان که در آن شاعر مسئولیتی بسیار سنگین بر عهده دارد و باید به حضور خود در جهان معنایی ببخشد و شعرش فرزند اصیل جامعه باشد؛ شعری به ظاهر آزادتر اما در واقع ژرف‌تر، تأمل‌انگیزتر و دشوارتر. شاعر این سنت، شاهد صادق زمانه‌اش است؛ فردی‌ست در مرکز معرکه، فردی که همچون همسایگان دیوار به دیوار قرن‌های گذشته تنها یک تماشاچی بی‌طرف نیست.»

محمدرضا پارسایار، کاظم سادات اشکوری، عبدالله کوثری و محمود نیکبخت، اعضای هیئت داوران مرحله دوم چهارمین دوره جایزه شعر احمد شاملو بودند که هیچ‌کدام به دلیل دوری راه امکان حضور در این مراسم را نیافتند.

آیدا شاملو، بابک احمدی، خسرو پارسا، ع.پاشایی، محمود معتقدی، شهریار وقفی‌پور، سیف‌الله صمدیان، حافظ موسوی و شهاب مقربین از حاضران این مراسم بودند.

۵۷۲۴۳

کد خبر 1212180

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار