افزایش ۲ برابری سارقین دستگیر شده در ارومیه/ سرقت ۲۰ درصد افزایش یافته است

فرمانده انتظامی شهرستان ارومیه با اشاره به ۲ برابر شدن سارقین دستگیرشده این شهرستان نسبت به سال گذشته گفت: آمار سرقت‌ها در ارومیه نسبت به سال گذشته ۲۰درصد افزایش یافته که ۸۱ درصد آنها نیز کشف شده است.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، سرهنگ کریم اکبری در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش ۲۰درصدی آمار سرقت‌های کشف شده در ارومیه گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۲۵۹۱ فقره سرقت در ارومیه رخ داده که ۸۱درصد آنها کشف شده است.

وی ادامه داد: در این میان ۱۸۵۱ سارق نیز در این مورد دستگیر شده اند که سال گذشته طی این مدت ۸۶۶ نفر دستگیر شده بودند.

فرمانده انتظامی شهرستان ارومیه اظهار کرد: در بحث موادمخدر هم، آمار کشفیات نسبت به سال گذشته ۱۱۰ درصد افزایش و امسال ۳۶۰کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط شده است ضمن اینکه دستگیری قاچاقچیان ۸ درصد و آمار انهدام باندهای مواد مخدر ۱۰ درصد افزایش یافته است.

وی افزود: آمار نزاع و درگیری هم در ارومیه نسبت به سال گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته با این حال آمار مفاسد اجتماعی یک درصد، جرایم مالی و اقتصادی ۷ درصد، جعل ۵ درصد و شرارت ۳۸ درصد کاهش یافته است.

اکبری گفت: از ابتدای سال جاری همچنین ۹۵۴۲ فقره پرونده به مراکز مشاوره و مددکاری اجتماعی ارسال شده که ۸۲درصد آنها به صلح و سازش منجر شده است.

سرهنگ اکبری از کشف محموله سوخت در ارومیه خبر داد و گفت: در بازرسی از محل دپوی مواد سوختی قاچاق ۵۲ هزار لیتر مواد سوختی قاچاق از نوع نفت کوره کشف شد، در این رابطه یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مقامات قضایی شد.

۴۶

کد خبر 1220233

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار