ایران نوشت:حادثه سقوط دو مرد در مترو سعدی ساعت 17 و 45 دقیقه شنبه 6 بهمن، به اورژانس و آتش‌نشانی اعلام شد.

نخستین بررسی‌ها نشان می‌داد دو جوان 25 و 34 ساله ناگهان به درون چاله مترو سقوط کرده‌اند و بر اثر برخورد با قطار بشدت مجروح شده‌اند. امدادگران اورژانس دو مصدوم را که یکی از ناحیه دست و نفر دوم از کمر و پاها آسیب جدی دیده بود به بیمارستان سینا انتقال دادندکه حال یکی از مصدومان وخیم گزارش شده و دیگری یکی از دست هایش را از دست داده است.
همزمان با آغاز تحقیقات پلیسی درباره این حادثه، گمانه زنی‌های زیادی مطرح شد اما ادامه تحقیق از مصدومان راز این دو سقوط را فاش کرد.
سرهنگ جلیلیان، سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: تحقیقات نشان داده است مرد 25 ساله که دستش قطع شده به‌خاطر مصرف موادمخدر دچار توهم شده و به داخل محوطه ریلی پریده بود اما در همین زمان یکی از مسافران که مردی 35 ساله بود با مشاهده این صحنه برای نجات وی به پایین پرید که با ورود قطار به ایستگاه هیچ یک فرصت فرار پیدا نکرده و دچار مصدومیت شدید شدند.
 براساس آخرین گزارش‌ها پسرجوانی که در این حادثه بشدت آسیب دیده بود دچار مرگ مغزی شده است. اعضای بدن مهدی رسولی - ۳۴ ساله‌- که به جوان فداکار لقب گرفته و هنرمند طراح بود دچار مرگ مغزی شده که با رضایت خانواده اش به بیماران نیازمند اهدا خواهد شد.  

23302

کد خبر 1226455

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی IR ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۸
    19 0
    در روزگاری که مردونگی نیست تو جاودان شدی....این صحنه نجات در مقابل صحنه کتک کاری امروز مترو دروازه دولت روی پله برقی که همه مصدوم شدن کجای دلم بزارم
  • IR ۰۸:۳۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۸
    5 1
    اجازه میدادی اون بدبخت از زندگی سگیش راحت بشه و خودت هم نمیمردی
  • IR ۰۸:۴۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۸
    4 2
    حیف که جانت را به خاطر یک معتاد از دست دادی
  • IR ۰۹:۰۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۸
    6 2
    آخه چرا جونتو برای یه معتاد از دست دادی :((((( خدا رحمتش کنه خوبا میرن زالو ها میمونن
  • صادق IR ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۸
    8 0
    جای بسی تأسف داره. آدم نمی دونه چی بگه. خدا رحمتش کنه
  • خوزستانی IR ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۸
    8 0
    خدا بیامرزدش، روحش شاد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین