حمله قلعه‌نویی به فردوسی‌پور به بهانه باخت ایران مقابل ژاپن

سرمربی اسبق تیم ملی کشورمان گفت: آقایان تاج، کفاشیان و فردوسی‌پور به فوتبال خیانت کردند و آنها باعث شدند که کی‌روش بگونه دیگری شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم فوتبال سپاهان در خصوص حذف تیم ملی کشورمان از جام ملت‌های آسیا گفت: به هر حال اتفاقی که رخ داد برای هر تیمی رخ می‌دهد و نمی‌توان گفت که بارسلونا هم 30 بازی به یک شکل به میدان می‌رود. دیروز روز خوب ژاپن بود اما اگر شما بازی‌های قبلی تیم ژاپن را ببینید، متوجه می‌شوید که این تیم یک تیم معمولی بود. باید آسیب‌شناسی کرد و این یک بازی را ملاک قرار نداد. رئال مادرید هم در زمین خودش سه گل خورد، شاید اگر توپ سردار آزمون گل می‌شد الان این حرف‌ها مطرح نمی‌شد و سؤالات هم به گونه‌ای دیگر بود.

وی در پاسخ به این سوال که دستاورد 8 ساله کی‌روش برای فوتبال ایران چه بوده،‌افزود: آقایان به فوتبال ما خیانت کردند، آقایان تاج، کفاشیان، فردوسی‌پور و بقیه رفقایشان به فوتبال ایران خیانت کردند و کی‌روش دیگری برای ما ساختند کی‌روش توانایی‌های زیادی داشت و ما می‌توانستیم از توانایی‌های فنی او به مراتب استفاده کنیم اما او هم ما را به خوبی شناخت و به فضایی رفت که می‌خواست . مرگ فوتبال ما زمانی بود که علیرضا اسدی از فدراسیون رفت. مرگ فوتبال ما زمانی بود که علی کریمی و مجید صالح را از تیم ملی کنار گذاشتیم. من به کی‌روش خرده نمی‌گیرم چرا که امثال فردوسی‌پور کی‌روش را برای ما اینطور جا انداختند.

سرمربی سپاهان که با برنامه رادیویی تهران ورزشی صحبت می‌کرد، افزود: فردوسی‌پور به فوتبال ایران خدمت نکرد؛ به جان دو فرزندم او فوتبال ایران را نابود کرد. من بحث فنی می‌کنم و درباره مسائل دیگر حرف نمی‌زنم. ما می‌توانستیم از کی‌روش و دانش فنی او استفاده دیگری کنیم، با بودجه‌ای که هزینه کردیم می‌شد این کار را انجام داد من کاری به قرارداد کی‌روش ندارم، در بحث فنی کی‌روش حرف ندارد چون او مربی رزومه‌داری است اما هر کاری دلش خواست اینجا کرد. چرا او وقتی یمن را برد علیه برانکو حرف زد؟ آیا اگر آقایان دادکان یا مصطفوی رئیس فدراسیون بودند او این طور صحبت می‌کرد؟ ما نباید بگوییم چرا باختیم بلکه ما 8 سال قبل باختیم. ما زمانی باختیم که اجازه دادیم به همه توهین شود و تیم رسانه‌ایش هم از او حمایت کرد. من به او خرده نمی‌گیرم بلکه مدیران و فردوسی‌پور موجب شدند که او این کارها را انجام دهد.

سرمربی اسبق تیم ملی در پاسخ به سوال مجری برنامه که گفته بود فدراسیون فوتبال درگیر مسائلی نظیر بازنشستگی بود و کمتر به تیم ملی توجه شد اظهار داشت: این حرف‌ها درست نیست و به مردم دروغ نگوییم، تیم ملی زمین خوب داشت، پاداش خوب داشت، پرواز خوب داشت و بحث بازنشستگی اصلاً در میان نیست. نباید صورت‌مسئله را پاک کرد. ما اگر در کشورمان مدیران لایق داشتیم دلار 18 هزار تومان نمی‌شد و برنمی‌گشت. همه چیز ما به هم می‌آید. نباید دو تیم ملی سر یک زمین تمرین با هم دعوا کنند و نباید سر یک ساختمان با هم درگیر شوند. آیا باید به استیلی توهین می‌شد؟

وی ادامه داد: باید واقعیت‌ها را گفت؛ همان تیم رسانه‌ای و مدیران کاری کردند که کی‌روش به جای اینکه تمرکزش روی فوتبال باشد دنبال ساختمان باشد و این ساختمان ساختن خدمت به فوتبال ایران نیست. به قول استاد اقبالی ما باید از پایه شروع می‌کردیم. کی‌روش مربی بزرگی است و ما در این 8 سال باید 80 سال از او درست استفاده می‌کردیم. کی‌روش متوجه شد که ما چطور هستیم و او هم در این راه افتاد و دیدیم که دبیرکل عوض کرد، مدیر تیم‌های ملی عوض کرد و حتی بازیکنان تیم ملی را در امارات بیرون ریخت.آیا اگر دادکان و مصطفوی بودند این اتفاق می‌افتاد؟ حتی فرگوسن سرمربی تیم ملی بود این اتفاق می‌افتاد؟ 90 درصد به نظرم تیم مدیریتی و حامیان او باعث این اتفاق شدند.

قلعه‌نویی در پاسخ به این سوال که بعد از کی‌روش وضعیت فوتبال ایران چه خواهد شد، تصریح کرد: آن زمان که ما به فنلاند رفتیم تا در یک دوره حاضر باشیم کشورهای اسکاندیناوی برای سال 2020 برنامه‌ریزی داشتند و فکر می‌کنم حدود 12، 13 سال قبل بود اما در مملکت ما این اتفاق وجود دارد؟‌ شما ببینید تیم‌های بانک ملی، راه‌آهن که 100 بازیکن ملی داشت، شاهین، دارایی، تهران جوان، ملوان‌، برق شیراز و ... کجا هستند؟ در فوتبال ما برنامه‌ریزی نیست و تا قبل از اینکه وزارت ورزش وزیر داشته باشد و به صورت سازمان تربیت بدنی اداره می‌شد حیاط خلوت آقایان بود که هر کسی در انتخابات حمایت می‌کرد اما پست نمی‌گرفت او را به تربیت بدنی می‌فرستادند و شاید فقط آقای هاشمی‌طبا خیلی خوب کار کرد.

قلعه‌نویی افزود: مربی تیم ملی انگلیس که ایتالیایی بود 4 گل از آرژانتین خورد اما فدراسیون انگلیس از او حمایت کرد چون برنامه داشت اما در کشور ما برنامه‌ریزی در سطح مدیران نیست چه برسد به ورزش و فوتبال. رئیس فدارسیون فوتبال بعد از رئیس‌جمهوری بیشترین تریبون را دارد اما ما اینجا هر روز دعوا داریم من 8 سال یک تنه با کسانی که اسم آنها را بردم جنگیدم و به من همین افراد حمله کردند اما خوشحالم که وظیفه ملی‌ام را انجام دادم چرا باید دو تیم امید و تیم ملی با هم بر سر زمین تمرین دعوا کنند؟

256 43

کد خبر 1226923

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 45
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    78 17
    هر کسی میدنه در این 8 سال حداقل کاری که کرد این بود که دست ادم های مثل تو رو از این فوتبال ملی قطع کرد.
  • IR ۱۲:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    58 6
    متاسفانه امروز شرایط به صورتی رقم خورده که هرکس هر حرفی بزنه حقه
  • IR ۱۲:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    71 9
    اقای قلعه نویی شما اول جواب بده که چه طور پسرت بدون این که فوتبال بلد باشه برای خدمت سربازیش به یک تیم نظامی رفت که حتی یک بازی هم انجام نداد و موقع تمرین سر تمرین حاضر نمیشد و با پورشه اش میرفت دور دور، فرق پسرت به جوان مردم چیه حتما ژنش خوب بوده،خبرجان این خبر را بدرج
  • امید IR ۱۲:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    26 81
    به عنوان یه پرسپولیسی که اصلاً از قلعه خوشم نمیاد میگم حرف قلعه کاملاً درسته. آقای جونمی کیروش به پرسپولیس و تیم ملی خیانت کرد. اینقدر حقیر بود که گفت با افتخار کیروشی پور هستم. جلوی این آدمهای حقیر را بگیرید.
  • مرتضی NL ۱۲:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    24 77
    درست میگه . عادل از کی روش یه بت مقدس ساخت .
  • IR ۱۲:۵۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    33 6
    یکی اینو آقای فراموشکارو بگیره
  • IR ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    12 52
    کاملا درست گفته
  • IR ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    47 8
    حالا نوبت مربیان رستورانی فرا رسید بشینید و کیف کنید. درد تو از فردوسی پور برمیگرده به فرزندت که نگذاشت پول مفت بگیره و بازی کنه ودر برنامه۹۰ مطرح کرد فقط همین
  • بی نام BE ۱۳:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    44 9
    دوباره موتور گازیا از سوراخاشون بیرون اومدن ،شماها که انقدر خوبین همتون چرا یک قهرمانی باشگاهی تو آسیا نیاوردین
  • IR ۱۳:۱۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    45 7
    عقده گشايي! ما به تاكتيك كيروش باختيم يا به فشار رواني مغرضانه اي كه رو تيم گذاشتيم كه بايد !! قهرمان بشيد؟؟؟ ما به تاكتيك كيروش باختيم يا به مشكلات اموزشي ابتدايي فوتباليستهامون كه از سنين كودكي و نوجواني مربيان داخلي بهشون آموزش ندادن كه توپ رو تعقيب كنن نه داور رو!؟؟؟ بعد از كيروش مشخص ميشه كه ما ضرر ميكنيم يا كيروش.هر چند با كيروش يا بزرگتر از كيروش اين فوتبال بي برنامه و فاسد موفق نميشه( موفقيت به معناي كسب جام، اگه موفقيت رو ساختن تيم خوب و كسب اعتبار براي فوتبال ايران بدونيم كيروش خيلي موفق بوده) همونطور كه چين با ليپي ٤.٥ ميليون يورويي موفق نشد.
  • بی نام IR ۱۳:۱۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    11 9
    فردوسی پور هم نباشه جاش خیایانی هست خراب کنه.کلا این قشر گزارشگر که میخواد با نظرات شخصی یا سفارشیش رو افکار عمومی تاثیر بگذاره فوتبال واقعی شما ورزشکاران اصلی را خراب میکنه
  • IR ۱۳:۲۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    28 7
    همه به آرزویشان رسیدند به جزء کیروش
  • US ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    19 8
    اگه تفنگ بددن دستش عادل و میکشه
  • میلاد IR ۱۳:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    11 28
    حرفه حقه، کیروش مارو شناخت ، بی هیچ دستاوردی هم رفت .
  • IR ۱۳:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    19 6
    اینم همش منتظره به فردوسی پور بتازه
  • IR ۱۳:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    28 7
    قبول دارم که درگیریهای دلالان با کی روش وبیعرضگی مسئولین فوتبال وهمینطوربی برنامگی باعث شدنتوانیم ازوجودکی روش استفاده مناسب ببریم ولی اینها ربطی به فردوسی پورنداره حالاکه کی روش رفته باتضعیف فردوسی پورخیلی خوش بحال دلالان میشه ضمنا آقای مصطفوی هم رئیس بیعرضه ای بود
  • احسان IR ۱۳:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    15 15
    میدونم منتشر نمی کنی ولی می نویسم لااقل خودت بخونی: ما اون روزی به ژاپن باختیم که پرچمش بجای پرچم پر افتخار کشورمون توی تبریز و اصفهان و تهران به اهتزاز در اومد، اون روز که کادر فنی تیم ملی مون برای برد نماینده ژاپن توی پوست خودش نمی گنجید، اون روز که نکونامو از دبی دیپورت کردند، کریمی و نمازی رو له کردند...
  • مجتبی IR ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    11 25
    تیم ملی زمانی حذف شد که سردار به هموطناش هیس نشون داد، اون روز که رحمتی و سید جلال علیرغم سن زیاد می تونستن به جای منتظری و شجاعی دعوت بشن و نشدن
  • IR ۱۳:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    7 21
    کیروش مربی خوبیه ولی با این پول مربی اخلاق مدارتر در همین سطح فنی میشه آورد، مثل ریکارد و...
  • ایرانی و پرسپولیسی IR ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    7 5
    حالا هی این آقا باخت و بندازه گردن پرسپولیس و دعوای خونه رو بکشه به کوچه پیش کشورهای نه چندان دوست امارات و ... وزیر و وکیل و ببره زیر سوال
  • سلیم IR ۱۴:۰۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    11 4
    کاری به حرفای قلعه نویی ندارم ولی انصافا برد یمن و ویتنام و عمان، مساوی با عراق و باخت به ژاپن نیاز به مربی با قرارداد 15 میلیارد در سال داشت؟ فقط هزینه استقلال و پرسپولیس بیت الماله؟
  • IR ۱۴:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    11 2
    یک :این تفکر متاثر از کادر فنی هست اینکه همیشه معترض باش به داور و بازیکن حریف یا حتی مریی تیم باشگاهی دو:این پنج نفر آماتور حاصل انتخاب و اصرار کادر فنی هست وقتی که بهترین خط دفاع لیگ سهمی تو تیم نداره ولی از تیمهای وسط جدول همون لیگ فیکس نیم ملی هستند سه: اگر ده تعریف و تمجید از کیروش وجود داشته باشه حداقل ده تا نقد هم بهش وارده ولی متاسفانه سر مربی و رسانه های حامیش دوست داشتند فقط تمجیدها رو بشنوند و بر اساس اون تصمیم بگیرند و در مقابل منتقدان رو کروکودیل و سوسمار و عقرب صدا بزنند چهار: حیف از تیم ملی و حیف از فوتبال ما که اینجور دچار دوگانه وحشتناک شده
  • IR ۱۴:۰۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    8 5
    این ژاپن یه تیم جوان شده با هدف 2022 بود، حتی جلوی عربستان ازبکستان از نظر فنی باخته بود واقعا جای سواله بدترین شکست تاریخ رو جلوی ژآپن خوردیم. و اینکه عجب انتقامی از ژاپن گرفتن ... قابل توجه دوستان استقلالی تراکتوری و سپاهانی
  • منصور ۱۴:۰۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    7 9
    امیرخان سلام قربون هیکل ورزشکار ات برم.خداییش از طرفداراتم.ولی الان وقتش نیست..یعنی کلا وقتش نیست .به تیم ات برس بابا.
  • ایرج IR ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    22 9
    قلعه نویی روباه صفت است از هر فرصتی به نغع خودش استفاده میکنه
  • علیرضا IR ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    7 12
    این آقا 8 سال تیم ملی دستش بود، 8 سال... یعنی به اندازه احمدی نژاد.
  • IR ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    19 8
    بيخيال عمو!فكر كردي كيروش رفت شما رو ميذارن سرمربي تيم ملي!!!
  • ابراهیم IR ۱۴:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    4 0
    تازه امیرخان بافردوسی پورآشتی کرده بودی اونوقت الان دوباره قهرقهر؟؟؟البته اکثرافردوسی پوربطوربرنامه ریزی شده وبایک گروه همدل وهمجهت درصددتخریب بازیکنی ویامربی لیگ برتری ومربی تیم ملی انچنان ضربه به پیکره اینامیزدندکه نگوونپرس که طرف ازهرچی فوتبال وورزش بیزارمیشدوهمین رابرعکس عمل میکردندوتوجیه های نابجا وغیرعقلانی ازیکی چنان ضربه به فوتبال میزدندکه این شدوضعیت فوتبال وتیم ملی البته مقصر سیستم ورزش ماست که هرکسی لباس گشادی براان میدوزه
  • DE ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    6 10
    کاملا درست میگه
  • محمد IR ۱۴:۲۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    13 4
    وقتی ژاپن میره دور دوم جام جهانی مردمش نمیریزن تو خیابون ولی ما می‌باختیم مساوی می‌کردیم کف خیابون بودیم همین میشه که کیروش چوگیر میشه دیگه. به قول تنابنده کلا دو حریف پدر مادر دار داشتیم عراق و ژاپن که در برابر هر دوشون دست خالی موندیم.
  • IR ۱۴:۳۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    8 4
    قلعه نویی کاملا درست میگه ضعف از خود ماست برای صحت سنجی این نظر رفتار کیروش رو تو کلمبیا دنبال کنیدوتفاوتها را متوجه بشید. از ماست که بر ماست.
  • IR ۱۴:۳۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    8 6
    زمان عقده گشائی رسیده
  • IR ۱۴:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    7 6
    حرف حق رو زده، البته خبرورزشی رو جا انداخته
  • IR ۱۴:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    9 8
    ما که یادمون نرفته یک هفته قبل از اینکه کیروش بیاد ایران کی بود میرفت با نماینده های مجلس لابی میکرد که به فدراسیون فشار بیارن که مربی تیم ملی بشه.
  • DE ۱۴:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    8 6
    كي روشي پور و كي روش انلاين هنوز دست از دفاع از كي روش بر نمي دارند
  • IR ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    4 8
    جالب بود حرفاش
  • b IR ۱۵:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    9 7
    ایشون هم در هر مصاحبه و به هر بهانه ای به فردوسی پور حمله می کنه.عقده گشایی
  • IR ۱۵:۳۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    7 7
    الحق ووالانصاف حرف درست رو زدی
  • IR ۱۵:۵۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    14 3
    اگر فوتبال ما سر و سامان داشت شما هم امروز اینقدر راحت به همه توهین نمیکردی. مطمئن باشید هیچ مربی رزومه داری حاضر نیست در محیطی کار کند که درخشان و مایلی کهن و مربی تیمهای رده سوم بخواهند هر روز برای او خط و نشان بکشند
  • علی IR ۱۶:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    4 5
    تومربی خوبی هستی اماعادت کرده ای همه چیزراگردن این وآن وبخصوص فردوسی پوربیاندازی.کارخودت رابکن پدرجان .کینهء ش.........تاکی؟
  • کیروش آنلاین IR ۱۶:۴۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    3 8
    حرف حساب...این شائبه پیش میاد که نکنه واقعا کیروش به بعضیها سهم میداده وگرنه اینهمه حمایت کورکورانه طی مدت8سال عجیبه
  • رضا IR ۱۶:۴۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    4 4
    کاملا موافقم اما چه فایده؟ الان کی مسئولیت قبول میکند/ تازه مسئولیت قبول کند چه فایده ای دارد. افسوس که رسانه ها تحت تاثیر تلویزیون بودند افسوس
  • IR ۱۶:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    8 3
    آقایان دادکان و مصطفوی زنده هستند و خودشان هم بارها نقطه نظراتشان را گفته اند و نیازی به سخنگو ندارند. شما از طرف خودت اظهار نظر کن
  • IR ۱۶:۵۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    10 4
    اگر شما راست می گویید چرا دارید مثل ایشان ، تخریب شخصیتی می کنید؟ آیا خود شما هم با فرهاد مجیدی چنین کاری نکردید؟ شما خودتان که فرشته برین نیستید. البته منکر این نیستم که آنها هم اشتباهاتی داشته اند ولی کی روش در هر صورت روند مثبتی در تیم ایجاد کرد. اکثر مردم این را می گویند. پیشرفت تیم اتفاقی نبود. از یک مربی حرفه ای مثل شما این حرفها بعید بود. بیایید با هم مهربان باشیم آقای قلعه نوعی عزیز.
  • IR ۱۹:۵۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
    15 7
    از اون دسته ادم هاست که منتظره یه اتفاق بد بیفته تا بیاد عقده گشایی کنه افت فوتبال ایران همین ادم هاست که فقط فکر منافع خودشون هستن و دو زار نفع نداشتن این فوتبال درست بشو نیست این خانه از پای بست ویران است

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین