به گزارش خبرآنلاین لرستان ،دکتر احمد مرادپور در جلسه اعضای شورا و شهردار خرمآباد ضمن تقدیر از همه عوامل امدادرسانی بهویژه نیروهای آتشنشانی و خدمات شهری عنوان کرد: اگر حضور بهموقع این نیروها نبود قطعاً شاهد تلفات جانی در سیل اخیر بودیم.
وی با بیان اینکه نیروهای آتشنشانی و خدمات شهری با دستخالی و جانفشانی تمام افراد گرفتار شده در سیل را نجات دادند، گفت: اعضای شورای شهر خرمآباد باید با همدلی و اتحاد و برنامهریزی در کنار شهردار بوده و به فکر رفع مشکلات شهر باشند.
انتقاد از عدم شرکت اعضای شورا در جلسات استانداری
مرادپور به عدم حضور برخی از اعضای شورای شهر خرمآباد در جلسات معاونت عمرانی استانداری انتقاد کرد و افزود: اعتقاد دارم که هیچ دورهای بهاندازه این دوره اینقدر ارتباط معاون عمرانی استاندار با اعضای شورا وجود نداشته لذا باید در کنار هم با اتحاد و همدلی به فکر رفع مشکلات شهر باشیم.
وی در ادامه بخشی از خسارتهای سیل اخیر را تشریح و عنوان کرد: در سیل ۹ بهمن جاری ۲۰۳ میلیارد تومان خسارت به تأسیسات لرستان وارد شده است. این مسئول افزود: ۱۰۱ میلیارد تومان به زمینهای زراعی و کشاورزی، ۱۱۰ واحد شهری و ۱۱۰۰ واحد روستایی صدرصد خسارت و باید بازسازی شوند.
وی عنوان کرد: ۱۰۳۰ واحد شهری و ۱۸۰۰ واحد روستایی نیازمند به تعمیرات هستند و ۹۰۵ واحد شهری و ۵۲۵ واحد روستایی اموالشان صددرصد از بین رفته است.
۱۵۷ دستگاه خودرو در استان خسارتدیدهاند
وی اضافه کرد: ۱۵۷ دستگاه خودرو در استان خسارتدیدهاند که از این تعداد ۱۵۲ خودرو مربوط به خرمآباد هستند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان گفت: طبق کارهای کارشناسی توسط تیم کارشناسان آب منطقهای لرستان در سیل اخیر ۵۷۰ مترمکعب دبی آب در ثانیه در رودخانه خرمآباد بوده که این میزان از دوره بازگشت ۱۰۰ ساله بیشتر بوده است.
۴۶
نظر شما