گرانی گوشت با منوی غذای رستوران ها چه کرد؟

دیده بان ایران نوشت: کمبود گوشت بسیاری از رستوران ها را با تعطیلی روبرو کرده است.

مدیر یکی از رستوران های معرف تهران می گوید: مجبور هستیم هر هفته پنج درصد به قیمت منو غذای خود اضافه کنیم چون اولا گوشت به راحتی به دست ما نمی رسد و باید با دادن مبلغی پورسانت به پخش کنندگان نظر آنها جلب کنیم و ثانیا قیمت هر کیلو گوشت هر هفته دستخوش نوسانات بازار می شود. گفتنی است این موضوع در سلف های دانشگاه های سراسر کشور هم صدق می کند.

در عکس زیر فروش قیمه و قورمه سبزی بدون گوشت در رستوران یکی از دانشگاه‌های تبریز را می‌بینید.

۱۷۲۳۱

کد خبر 1232715

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 5
  • IR ۲۰:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۷
    2 5
    کم بخوریم همیشه بخوریم