مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

 رسانه پاکستانی از سفر هیات بلندپایه این کشور به ایران خبر داد

ایرنا نوشت: یک روزنامه پاکستانی روز یکشنبه از سفر آتی هیاتی از این کشور به تهران با هدف بررسی ملاحظات جمهوری اسلامی ایران درخصوص مسائل مرزی میان دو کشور خبر داد.

روزنامه اردو زبان 'جنگ' چاپ راولپندی امروز به نقل از منابع آگاه (بدون ذکر نام) نوشت: یک هیات بلند پایه از پاکستان قرار است با هدف رسیدگی به ملاحظات ایران درخصوص مسائل اخیر مرزی تا هفته آینده به ایران سفر کند.

روزنامه جنگ به نقل از منابع دیپلماتیک نوشت: پاکستان هرگونه وجود پناهگاه های اشرار و تروریست ها را در خاک خود رد می کند و فعالیت هر گروهی با عنوان 'جیش' نیز در این کشور ممنوع می باشد.
این منابع افزودند، انتظار می رود تا روزهای آینده عملیات هایی از سوی پاکستان علیه گروه های خشونت طلب انجام شود.
روزنامه جنگ نوشت: گروه تروریستی جیش العدل مسئولیت حمله تروریستی اخیر در ایران را برعهده گرفته است با این حال فعالیت این گروه تروریستی در پاکستان ممنوع می باشد.
«محمد فیصل» سخنگوی وزارت امورخارجه پاکستان چهارشنبه شب گذشته در واکنش به حمله تروریستی در جاده زاهدان – خاش، این اقدام را قویا محکوم و با بازماندگان حادثه ابراز همدردی کرد.
به نوشته روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه، در این حمله انتحاری که با استفاده از یک دستگاه خودرو مملو از مواد منفجره در مجاورت اتوبوس صورت گرفت، 27 نفر از حافظان مرزهای میهن اسلامی در این حادثه به شهادت رسیده و 13نفر نیز زخمی شدند.
گروهک تروریستی موسوم به جیش العدل (جیش الظلم) مسئولیت این اقدام را بر عهده گرفته است.

52310

کد خبر 1232981

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • یوسف IR ۱۳:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۸
    1 1
    باسلام به ملت ایران و مردم عزیز این کشور. اگر سپاه جمهوری اسلامی ایران برای یکبار یه گوشه چشمی به پاکستان نشان میداد دیگر این کشور که پناهگاه تروریسمها است جرعت نمیکرد که حتا یک تروریسمرا درکشور خود پناه دهد. وگفته های ایران را پشت گوش بیندازد. زنده باد سپاه و گروهای مسلح ایران که برای امنیت ایران وایرانی جان خود را فدا میکنند. از طرف خود به تمام خانوادهای شهدای ترور تسلیت میگویم .زنده بادایران وایرانی.
  • IR ۱۵:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۸
    1 0
    پس این پهپادهای ادعایی مسئولان کجا هستند؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین