ادعاهای تکراری و مضحک مقام‌های عربستان و امارات علیه ایران

ایسنا نوشت: وزیر مشاوردر امور خارجه عربستان مدعی شد که ایران مسئول تداوم جنگ یمن است و این کشور منبع تمام مشکلات خاورمیانه است.

 عادل الجبیر در گفت‌وگو با روزنامه اماراتی البیان مدعی شد که مسئولیت تداوم جنگ یمن برعهده ایران است و این کشور در منطقه فرقه‌گرایی ایجاد می‌کند.

وی با طرح این ادعا که ایران منبع تمام مشکلات خاورمیانه است گفت که از ایران می‌خواهیم که حمایت موشکی خود از شبه نظامیان تروریستی (انصارالله یمن) را متوقف کند.

الجبیر مدعی شد که ایران در امور داخلی کشورهای عربی دخالت می‌کند و سیاست ویران‌گر آن همچنان ادامه دارد.

این مقام سعودی همچنین مدعی شد که عربستان تاکنون ۱۳ میلیارد دلار به یمن کمک کرده است.

در ادامه نیز وزیر کشور عربستان در سی و ششمین نشست شورای وزیران کشورهای عربی مدعی دخالت ایران در امور کشورهای عربی شد.

به گزارش روزنامه سعودی عکاظ، عبدالعزیز بن سعود بن نایف، وزیر کشور عربستان در سی و ششمین نشست شورای وزیران کشورهای عربی مدعی دخالت برخی اطراف و در رأس آنها ایران در امور کشورهای عربی شد.

وی که ریاست افتخاری این دوره از نشست شورای وزیران کشورهای عربی را برعهده داشت مدعی شد: ایران یک تهدید اصلی برای کشورها و جوامع ما به شمار می‌رود.

این مقام سعودی همچنین مدعی شد که ایران برای ایجاد بی ثباتی و ناامنی در کشورهای عربی و فتنه انگیزی میان ملت‌ها تلاش می‌کند.

عبدالعزیز بن سعود در این نشست بر ضرورت مبارزه با تروریسم و افراط گرایی و خشکاندن منابع مالی آنها و همچنین مقابله با پولشویی نیز تاکید کرد.

همچنین وزیر مشاور امارات در امور خارجه بار دیگر مدعی اشغال جزایر سه گانه(تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی) از سوی ایران شد!

 انور قرقاش، وزیر مشاور امارات در امور در خارجه با طرح ادعای اشغال جزایر سه گانه از سوی ایران در صفحه توئیتر خود نوشت که حساسیت مفرط ایران نسبت به جزایر سه گانه (تنب بزرگ، تنب کوچک، ابوموسی) امری نامفهوم است. تهران در هر نشست بین‌المللی حساسیت نشان می‌دهد زیرا اشغال آنها غیر قانونی و غیرشرعی خواهد ماند و هیچ کس آن را به رسمیت نخواهد شناخت.

وی در ادامه نوشت: امارات از همان روز اول خواستار حل این مساله از طریق راه حل مسالمت آمیز، گفت‌وگو و داوری بوده است.

قرقاش در توئیتی دیگر مدعی شد که مساله جزایر سه گانه مثال واضحی است که نشان می‌دهد منطق اشغال و زور مشروعیت بین المللی و قانونی نمی بخشد و رد درخواست‌های مسالمت آمیز امارات ایران را در وضعیتی بحرانی قرار می‌دهد. تعامل ایران با این مساله پیام فراگیری در رابطه با رویکرد ایران نسبت به منطقه خلیج (فارس) به همراه دارد.

این وزیر اماراتی در ادامه مدعی شد که جزایر زیادی وجود دارد که در سطح بین المللی بر سر آنها اختلاف دارند اما کشورهای منازع در چارچوب رویکرد امارات یعنی رویکرد مسالمت آمیز، قانونی و عقلانی با این مساله برخورد می‌کنند. از سوی دیگر متأسفانه موضع ایران غیر منطقی است زیرا اساس آن اشغالگری به وسیله زور است و هیچ سند قانونی و تاریخی ندارند.

52311

کد خبر 1237695

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سید محمد رضا حسینی بوشهری IR ۱۲:۵۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
    0 0
    اماراتی ها که رسما با یک ویدیوی تبلیغاتی پلیس دوبی اعلام جنگ کرده اند. ولی حساب عربستانی ها متفاوت است.
  • IR ۱۳:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
    0 0
    شتر درخواب بیند پنبه دانه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین