اعطای گواهی‌نامه مهارت به ۵۳ نفر از مددجویان‌ زندان‌ دورود

رئیس‌ زندان‌ دورود گفت: در سال ‌۹۷ تعداد ۷۵ نفر از زندانیان‌ آن زندان در کلاسهای‌ آموزش فنی و حرفه ای اعم از برق ؛صنایع‌ چرم‌ و پوست‌ و بنایی‌ شرکت‌ کرده‌اند.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، نصیریان ضمن تشکر از اداره فنی حرفه ای شهرستان دورود خاطر نشان کرد : با همکاری‌ سازمان‌ فنی‌ و حرفه‌ای‌ این‌ شهرستان‌ مدد جویان‌ در طول‌ سال‌ در دوره‌های‌ مختلف‌ آموزشی‌ حضور داشته‌ و در پایان دوره از آنان‌ آزمون‌ بعمل‌ می آید ، که برای قبول شدگان گواهینامه مهارت صادر می گردد.

قبولی ۵۳ نفر در آزمون مهارت

وی تاکید کرد : خوشبختانه در سالجاری تعداد ۵۳ نفر از زندانیان‌ توانستند نمره‌ قبولی‌ را کسب‌ نموده و برای‌ این‌ تعداد گواهینامه‌ مهارت‌ صادر شده‌ است‌. نصیریان یادآور شد تمامی دارندگان کارت‌ مهارت‌ فنی‌ و حرفه‌ای‌ از همه‌ امتیازات‌ زندان‌ و خدمات پس از خروج بهره‌مند می‌گردند.

۴۶

کد خبر 1239913

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار