۰ نفر
۱۷ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۸
آب شرب ۳۳۰ روستای لرستان برقرار شد

مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور گفت: در حادثه سیلاب اخیر حدود ۸۰۰ روستا بدون آب شد، که با تلاش انجام شده تا دیشب آب حدود ۳۳۰ روستا و تا امشب آب ۲۳۰ روستای دیگرنیز وصل خواهد شد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، حمیدرضا جانباز"  با بیان اینکه تعداد۲۴۰ روستای باقی‌مانده عمدتاً در حاشیه رودخانه کشکان هستند و در تلاشیم تا مشکل آبرسانی به آنها را حل کنیم، عنوان کرد: برنامه‌ریزی شده تا تجهیزات و کمک‌های لازم از ۲۱ استان کشور به لرستان منتقل شود.
وی افزود: دو دستگاه بسته‌بندی آب با ظرفیت تولید ۲۰ هزار بسته در روز کار خود را در این منطقه آغاز کرده و روزانه ۴۰ هزار بسته آب معدنی توزیع می‌کنیم.

حجم گسترده تخریب راه‌های دسترسی
مهندس جانباز تصریح کرد: در خصوص تامین آب آشامیدنی در هیچ‌کدام از مناطق حتی روستاهای بدون آب هیچ‌گونه مشکلی نداریم.
جانباز در خصوص تامین دائمی آب در منطقه افزود: با توجه به حجم گسترده تخریب راه‌های دسترسی در حال برنامه‌ریزی هستیم تا بتوانیم مسیری را برای انتقال ماشین آلات و تجهیزات تعبیه و نسبت به ترمیم خطوط انتقال اقدام کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در تلاشیم تا در تمام مناطقی که دچار قطعی آب شده‌اند هرچه زودتر بتوانیم آب شرب مورد نیاز هموطنان‌مان را در مقیاس زیاد تامین کنیم.

46

کد خبر 1247205

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =